Deze 7 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Deze 7 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Met deze week o.a. 'Loverboy: Emoties Uit' en 'Arcadian' met Nicolas Cage.

Onderstaande film zijn vanaf deze week nieuw te bekijken in de Nederlandse bioscopen.

Arcadian (2024)
Regie: Benjamin Brewer | Cast: Nicolas Cage, Jaeden Martell, Maxwell Jenkins, Sadie Soverall | Onze recensie
In de nabije toekomst is het normale leven op aarde gedecimeerd. Paul en zijn twee zonen, Thomas en Joseph, hebben een halfwaardetijd geleefd: overdag rust en 's nachts kwelling. Elke nacht, nadat de zon ondergaat, worden ze geconfronteerd met de meedogenloze aanvallen van een mysterieus en gewelddadig kwaad. Op een dag, als Thomas niet voor zonsondergang naar huis terugkeert, moet Paul de veiligheid van hun versterkte boerderij verlaten om hem te zoeken. Er volgt een nachtmerrieachtige strijd die de familie dwingt een wanhopig plan uit te voeren om te overleven.



Loverboy: Emoties Uit (2024)
Regie: Cyriel Guds | Cast: Mishaël Lopes Cardozo, Julia Batelaan, Titus Muizelaar, Cyriel Guds | Onze recensie
Alleenstaande vader Terrance probeert zijn negenjarige dochter te behoeden voor een uithuisplaatsing door de jeugdbescherming, maar raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Omdat hij het geld niet kan terugbetalen wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties.



Living Bad (2023)
Regie: João Canijo | Cast: Nuno Lopes, Filipa Areosa, Leonor Silveira, Rafael Morais | Onze recensie
In Mal Viver bleven de hotelgasten op de achtergrond, in tegenhanger Viver Mal komen zij aan de beurt. Ook bij hen zijn het de moeders die het voortouw nemen in de psychologische oorlogsvoering. Zo zet de moeder van Júlia emotionele chantage in om een wig te drijven tussen haar dochter en dier vriendin Alice. En stort Elisa zich schaamteloos in een verhouding met de echtgenoot van haar dochter Graça. De moeder van Jaime is alleen telefonisch een stoorzender, maar hij onderbreekt er wel doodleuk de vrijpartij met zijn vriendin Camila voor.



AfrAId (2024)
Regie: Chris Weitz | Cast: John Cho, Katherine Waterston, Keith Carradine, Havana Rose Liu
Curtis en zijn gezin worden geselecteerd om een revolutionair nieuw thuisapparaat te testen: een digitale gezinsassistent genaamd AIA. Zodra het apparaat met alle sensoren en camera's in hun huis is geïnstalleerd, lijkt AIA alles te kunnen. Ze leert het gedrag van het gezin en anticipeert op hun behoeften. En ze kan ervoor zorgen dat niets - en niemand - haar gezin in de weg staat.



Dear Paris (2024)
Regie: Marjane Satrapi | Cast: Monica Bellucci, Ben Aldridge, André Dussollier, Rossy de Palma | Onze recensie
Een vergeten zangeres, een depressieve tiener, een verliefde make-up artist, een presentator van een misdaadprogramma raken allemaal op hun eigen manier geconfronteerd met de dood. Voormalig operaster Giovanna wordt per abuis overleden verklaard in de pers, Marie-Cerise wordt ontvoerd terwijl ze probeert zelfmoord te plegen en in zijn werk flirt de Engelse stuntman Mike dagelijks met de dood. Via alledaagse ontmoetingen met universele figuren zoals een schoonmaakster, een café-eigenaar en een rechercheur zijn de levens van ogenschijnlijk ongerelateerde deze Parijzenaren toch met elkaar verweven.



A New Kind of Wilderness (2024)
Regie: Silje Evensmo Jacobsen
Op een kleine boerderij in de bossen van Noorwegen streeft de familie Payne naar een vrij en wild bestaan. Maar na een tragische gebeurtenis worden zij gedwongen om hun idyllische boerderij in te wisselen voor de verwachtingen van de moderne maatschappij.



Pacifica. (2024)
Regie: Jan-Willem van Ewijk | Cast: Joke Devynck, Brittnee Davey, Horace Cohen, Jacob Vaughan
Daniel maakt een roadtrip door het Amerikaanse Westen met zijn tienerdochter Artis. Ze leven in een gouden bubbel: kamperen en genieten van het landschap. Maar telkens wanneer mensen hen benaderen, rent Artis weg en gaat Daniel angstig naar haar op zoek. Terwijl ze de Great Plains oversteken en de Rocky Mountains in trekken, begint Artis steeds vaker te verdwijnen, waardoor Daniels reis langzaam verandert in een nachtmerrie.



NieuwsFilm

meest populair