Dvd's week 21: La La Land, Moonlight & meer

Dvd's week 21: La La Land, Moonlight & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

La La Land (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn, Terry Walters

Sebastian en Mia komen nader tot elkaar door een gemeenschappelijk verlangen: dat te doen waar ze van houden. Als succes op de loer ligt, wordt het tweetal geconfronteerd met keuzes die hun relatie doen wankelen en hun dromen op het spel zetten.

Lees de recensie van La La Land geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van La La Land.

Personal Shopper (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Assayas | Cast: Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz, Anders Danielsen Lie

De 25-jarige Maureen heeft een job die ze haat: ze bekommert zich om de garderobe van een mediafiguur. Iets beters vond ze echter niet om haar verblijf in Parijs te kunnen betalen, en te wachten. Wachten tot de geest van haar tweelingbroer opduikt. Deze is enkele maanden eerder verdwenen. Tot dan blijft de pauzetoets van haar leven ingedrukt.

Lees de recensie van Personal Shopper geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Personal Shopper.

Eat Local (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Flemyng | Cast: Charlie Cox, Freema Agyeman, Tony Curran, Mackenzie Crook

In het Engelse graafschap Essex gaat avonturier Sebastian Crockett (Cook) een avond vol passie tegemoet wanneer hij door een verleidelijke, oudere vrouw wordt versierd. Ze neemt hem mee naar een verafgelegen boerderij. Daar stelt ze Sebastian voor aan haar vrienden: naar bloed hunkerende vampiers die eens in de 50 jaar een bijeenkomst houden. Het loopt helemaal uit de hand wanneer een ploeg zwaar bewapende vampierjagers het feestje bestormen. Bekijk de trailer van Eat Local.

Ron Goossens, Low Budget Stuntman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steffen Haars, Flip Van der Kuil | Cast: Tim Haars, Bo Maerten, Michiel Romeyn, Henry Van Loon

Ron overleeft een spectaculaire dronkenmansactie maar net. Als zijn vriend Peter een filmpje daarvan online zet, gaat het viral. Een impresario ziet het wel zitten om Ron in te huren als stuntman. Dat ziet Ron eerst niet zitten, maar als Angela, de liefde van zijn leven, vreemdgaat, stelt ze hem een ultimatum om toch bij hem te blijven. Ron moet de meest succesvolle actrice van Nederland versieren...

Lees de recensie van Ron Goossens, Low Budget Stuntman geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Ron Goossens, Low Budget Stuntman.

Moonlight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: Mahershalalhashbaz Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Alex R. Hibbert

Driedelig narratief dat draait om de kindertijd, pubertijd en de volwassentijd van een Afro-Amerikaanse man die overleeft in Miami's drugsverslaafde binnenstad.

Lees de recensie van Moonlight geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Moonlight.

Harmonium (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Koji Fukada | Cast: Mariko Tsutsui, Tadanobu Asano, Kanji Furutachi, Kana Mahiro

Toshio huurt Yasaka in als werknemer voor in zijn werkplaats. Hij is een oude kennis van hem, die net vrijgelaten is uit de gevangenis en zich meteen begint te bemoeien met het gezinsleven van Toshio.

Lees de recensie van Harmonium geschreven door Megan van der Moezel -

Bekijk de trailer van Harmonium.

The Institute (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Franco, Pamela Romanowsky | Cast: Vincent Alvas, Pamela Anderson, Carmen Argenziano, Lauren B. Mosley

In het Baltimore van de negentiende eeuw, checkt het rouwende meisje Isabel Porter, die net haar beide ouders verloren heeft, zich in bij het Rosewood Institute. Daar wordt ze al snel onderdeel van gruwelijke experimenten. Bekijk de trailer van The Institute.

Dode Hoek (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nabil Ben Yadir | Cast: Ruth Becquart, Soufiane Chilah, Tom De Beckker, Jan Decleir

Dode Hoek is het verhaal van Jan Verbeeck. Hij neemt het in Antwerpen onverbiddelijk op tegen drugsdealers. Zijn naam in de media: Mr. Zero Tolerance. Maar als hij aankondigt te vertrekken bij de politie, om zich bij de extreem rechtse partij VPV te voegen, reageert de natie geschokt. Op zijn laatste verkdag doet hij onderzoek naar Charleroi, waar de politie een drugslab op wil rollen, wat leidt tot een reeks onvoorziene en fatale gebeurtenissen. Bekijk de trailer van Dode Hoek.

Vincent N Roxxy (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Michael Schultz | Cast: Emile Hirsch, Zoë Kravitz, Zoey Deutch, Emory Cohen

Een eenling en een rebellerende punker worden verliefd op elkaar, als ze noodgedwongen op de vlucht moeten slaan, omringd door geweld. Bekijk de trailer van Vincent N Roxxy.

Cutie Honey: Tears (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Takeshi Asai | Cast: Ren Imai, Nicole Ishida, Kôichi Iwaki, Takahiro Miura

De wereld wordt beheerst door robots. Rijke mensen wonen in de bovenste lagen van de planeet en de armen onderin, onder het afval. Op een dag komt er een nieuwe robot, die de wereld kan veranderen. Bekijk de trailer van Cutie Honey: Tears.

NieuwsFilm

meest populair