Dvd's week 19: Assassins Creed, Passengers & meer

Dvd's week 19: Assassins Creed, Passengers & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Assassin's Creed (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Kurzel | Cast: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson

De ter dood veroordeelde Callum Lynch moet meewerken aan een geheim experiment. Daarbij verkent hij de herinneringen van zijn voorouder Aguilar, die in het vijftiende eeuwste Spanje leefde. Zo verkrijgt hij de vaardigheden van een Master Assassin en ontdekt hij een afstammeling van de geheime gemeenschap van Assassins te zijn, die in een eeuwigdurende strijd met de Templars verwikkeld zijn.

Lees de recensie van Assassin's Creed geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Assassin's Creed.

Passengers (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morten Tyldum | Cast: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne

'Passengers' gaat over een een schip waarop mensen eeuwen lang slapen terwijl ze reizen naar een nieuwe planeet. Een storing zorgt ervoor dat een man negentig jaar te vroeg wakker wordt. Hij is klaarwakker en uit angst om voorgoed alleen te blijven, wekt hij een vrouwelijke passagier.

Lees de recensie van Passengers geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Passengers.

A Monster Calls (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Juan Antonio Bayona | Cast: Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones, Toby Kebbell

Connor is een 12-jarig jongetje wiens moeder terminaal ziek is. Dagelijks moet hij op school pesterijen van zijn klasgenootjes doorstaan. Om de bittere realiteit naast zich neer te kunnen leggen, ontwikkelt hij een fantasiewereld vol monsters die hem belangrijke dingen leren over het leven.

Lees de recensie van A Monster Calls geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van A Monster Calls.

Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Johnson

Vijftien jaar geleden verliet Susan Morrow haar eerste echtgenoot, een ongepubliceerde schrijver genaamd Edward Sheffield. Inmiddels is ze de vrouw van een arts en leidt ze een doodnormaal leven in een buitenwijk, maar op een dag ontvangt ze een pakketje met daarin het manuscript van de eerste roman van haar ex-man. Laatstgenoemde wil dat Susan het als eerste leest aangezien zij altijd zijn beste criticus is geweest. Susan wordt opgezogen in het fictieve leven van Tony Hastings, een wiskundedocent die met zijn familie naar hun zomerhuisje in Maine afreist. Terwijl we met haar meelezen, verliezen ook wij ons in Sheffields thriller. Het doodnormale leven van de familie Hastings krijgt op een gegeven moment een vreselijke en gewelddadige wending, waarna Susan plots in het verleden terecht komt. Hier wordt ze gedwongen haar innerlijke duisternis te confronteren en op zoek te gaan naar de angsten die haar eigen toekomst en leven in de weg zitten.

Lees de recensie van Nocturnal Animals geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Nocturnal Animals.

Allied (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Brad Pitt, Vincent Ebrahim, Xavier De Guillebon, Marion Cotillard

Speelt zich in 1942 af. Een spion wordt verliefd op en trouwt met een Franse agent tijdens een gevaarljke missie in Noord-Afrika.

Lees de recensie van Allied geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van Allied.

Demain tout commence (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hugo Gélin | Cast: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Ashley Walters

Samuel heeft het goed voor elkaar. Hij zit nergens aanv ast en woont dicht bij de mensen van wie hij houdt. Totdat één van zijn vroegere veroveringen voor de deur staat met Gloria, zijn dochter... Samuel gooit zijn leven om en zorgt jarenlang succesvol voor zijn dochter, totdat acht jaar later, haar moeder komt om het kindje terug te halen.

Lees de recensie van Demain tout commence geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Demain tout commence.

A Street Cat Named Bob (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roger Spottiswoode | Cast: Luke Treadaway, Bob the Cat, Ruta Gedmintas, Joanne Froggatt

Het leven van een aan drugs verslaafde straatmuzikant in Londen wordt veranderd doordat hij een schattige straatkat op zijn pad tegenkomt. Hij probeert de kat eerst terug te brengen naar de vorige eigenaar maar dat levert niets op en dan besluit hij om voor de rode kater, inmiddels Bob genoemd, te gaan zorgen. En om dat te doen moet hij zijn leven beteren en het een en ander aan zichzelf gaan veranderen.

Lees de recensie van A Street Cat Named Bob geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van A Street Cat Named Bob.

Vanitas (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oscar Spierenburg | Cast: Manon Verbeeck, Laura Verlinden, Dirk Roofthooft, Erico Salamone

Sarah Grégoire is een jonge en succesvolle restaurateur, die stage loopt in Parijs. De zaken gaan goed, tot ze er op een dag achter komt dat beroemde kunstwerken vervangen worden door vervalsingen. Die verwisseling vindt plaats tijdens het restauratieproces. Sarah besluit uit te zoeken wie dit doet en realiseert zich al snel dat het een persoonlijk probleem is.

NieuwsFilm

meest populair