Dvd-releases week 42

Dvd-releases week 42

Met o.a. Independence Day: Resurgence, Me Before You en Victor Frankenstein.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Independence Day: Resurgence (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Jessie Usher, Bill Pullman

We wisten altijd dat ze terug zouden komen. Nadat INDEPENDENCE DAY het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Gebruikmakend van de buitenaardse technologie, hebben de landen van de Aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om de planeet tegen hen te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en gigantische kracht van de buitenaardse wezens. Enkel de vindingrijkheid van een paar dappere mannen en vrouwen kan de wereld voor uitsterven behoeden.

Lees de recensie van Independence Day: Resurgence geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van Independence Day: Resurgence.

Victor Frankenstein (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul McGuigan | Cast: Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Bronson Webb, James McAvoy

James McAvoy is Victor Von Frankenstein en Daniel Radcliffe speelt de jonge assistent Igor in een unieke hervertelling van Mary Shelley's klassieke verhaal. Het verhaal, dat wordt verteld vanuit het perspectief van Igor, werpt een blik op zijn duistere oorsprong en zijn vriendschap met Victor Von Frankenstein. Uiteraard zien we ook hoe Frankenstein veranderde in de legende zoals we die nu kennen.Bekijk de trailer van Victor Frankenstein.

The Sleepwalker (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mona Lerche | Cast: Gitte Julsrud, Christopher Abbott, Stephanie Ellis, Brady Corbet

Twee zussen komen samen met hun echtgenoten in hetzelfde huis te wonen. Deze ongemakkelijke situatie zorgt ervoor dat bepaalde jeugdgeheimen aan de oppervlakte komen, iets dat uiteraard tot de nodige spanningen en jaloezie leidt.Bekijk de trailer van The Sleepwalker.

Lullaby (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Levitas | Cast: Garrett Hedlund, Richard Jenkins, Anne Archer, Jessica Brown Findlay

Een jonge man reist vanuit Los Angeles naar New York om zijn familie te bezoeken. Zijn vader vecht al zijn halve leven tegen kanker en heeft besloten om die strijd op te geven.Bekijk de trailer van Lullaby.

Me Before You (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thea Sharrock | Cast: Sam Claflin, Vanessa Kirby, Emilia Clarke, Eileen Dunwoodie

Wanneer Louisa voor de pas geparalyseerde William begint te zorgen krijgen de twee een speciale en sterke band, en probeert Louisa hem ervan te overtuigen dat hij niet moet opgeven.

Lees de recensie van Me Before You geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Me Before You.

Everybody Wants Some!! (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Linklater | Cast: Blake Jenner, Juston Street, Ryan Guzman, Tyler Hoechlin

Texas, 1980. Een groep vrienden bevindt zich in het eerste jaar op de universiteit. De jongens proberen zich een weg te vinden binnen alle problemen die komen bij de vrijheden en verantwoordelijkheden van het volwassen worden. En ze willen zich plaatsen voor het lokale honkbalteam.Bekijk de trailer van Everybody Wants Some!!.

Neon Bull (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gabriel Mascaro | Cast: Juliano Cazarré, Maeve Jinkings, Josinaldo Alves, Roberto Berindelli

Iremar werkt bij de 'Vaquejadas', een rodeo in het noordoosten van Brazilië, waar twee mannen te paard een stier proberen neer te halen door hem bij zijn staart te grijpen. Het is stoffig en zwaar werk om de stieren te voeden, voor te bereiden en te verzorgen. Hij leeft samen met zijn collega's in de vrachtwagen waarmee die stieren vervoerd worden naar de shows. Samen vormen ze een hechte familie. Maar Brazilië en het noordoosten zijn aan het veranderen en de bloeiende kledingindustrie brengt nieuwe ambities naar boven bij Iremar.

Lees de recensie van Neon Bull geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Neon Bull.

Petting Zoo (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Micah Magee | Cast: Devon Keller, Deztiny Gonzales, Jocko Sims, Kiowa Tucker

Layla, een jong 17-jarig meisje van de middelbare school is net als ieder ander. Ze voelt zich gelukkig in haar lichaam en omgeving, maar weet niet wat ze met haar leven moet. Als ze zwanger wordt, weigeren haar ouders abortus.

Lees de recensie van Petting Zoo geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Petting Zoo.

Ma Loute (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bruno Dumont | Cast: Fabrice Luchini, Juliette Binoche, Valeria Bruni Tedeschi, Jean-Luc Vincent

Het is 1910 in de Slack baai in het noorden van Frankrijk. Mysterieuze verdwijningen houden de regio in zijn greep. Inspecteur Machin en zijn scherpzinnige assistent Malfoy (mis)leiden het onderzoek. Ze belanden in het hart van een vreemde en verslindende liefdesrelatie tussen 'Ma Loute', de oudste zoon van een vissersfamilie met bijzondere gewoontes en Billie van Peteghem, de jongste van rijke burgerlijke familie van decadenten uit Lille.Bekijk de trailer van Ma Loute.

The Family Fang (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Bateman | Cast: Kathryn Hahn, Nicole Kidman, Jason Bateman, Christopher Walken

Baxter en Annie Fang hebben zich hun hele leven proberen te distantiëren van hun ouders, twee wereldberoemde kunstenaars. Wanneer deze op een dag vermist worden, keren Baxter en Annie terug naar huis en worden ze geconfronteerd met een duister mysterie.

Lees de recensie van The Family Fang geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Family Fang.

Een man die Ove heet (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hannes Holm | Cast: Rolf Lassgård, Bahar Pars, Zozan Akgün, Tobias Almborg

De 59-jarige Ove staat bekend als de meest humeurige man in de wijk. Enkele jaren geleden werd hij afgezet als voorzitter van de vereniging van eigenaren van het appartementencomplex waar hij woont. Dat zint hem nog steeds niet en dus maakt hij nog altijd zijn rondes door de wijk. Als de zwangere Parvaneh en haar familie naar het huis tegenover dat van Ove verhuizen, en per ongeluk zijn brievenbus omver rijden, ontstaat er al snel een onverwachte en hechte vriendschap.

Lees de recensie van Een man die Ove heet geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Een man die Ove heet.

The Exorcism of Molly Hartley (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven R. Monroe | Cast: Sarah Lind, Devon Sawa, Gina Holden, Peter MacNeill

Jaren na The Haunting of Molly hartley, is Molly nu een volwassen vrouw die bezeten is geraakt door een kwaadaardige geest. Een gevallen priester moet die geest uitdrijven voordat ze helemaal bezeten is...Bekijk de trailer van The Exorcism of Molly Hartley.

The Fall of the Krays (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zackary Adler | Cast: Adrian Bouchet, George Webster, Josh Myers, Kevin Leslie

De broes Ronnie en Reggie Kray brengen onzekerheden naar hun bedrijf. Ze moeten het nu opnemen tegen een politieagent die het bedrijf van ze af wil nemen.Bekijk de trailer van The Fall of the Krays.

We Still Steal the Old Way (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sacha Bennett | Cast: Lysette Anthony, Julian Glover, Patrick Bergin, Ian Ogilvy

De Archer Bende is terug en pleegt zijn meest gedurfde overal tot nu toe. Ze zijn van plan hun oude vriend Briggs uit de gevangenis te bevrijden.Bekijk de trailer van We Still Steal the Old Way.

Dans les forêts de Sibérie (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Safy Nebbou | Cast: Raphaël Personnaz, Yevgeni Sidikhin

Teddy is klaar met de hectische wereld waarin hij leeft. Daarom verhuist hij in het midden van de winter naar Siberië, wat hij in het begin geweldig vindt. Maar dan wordt hij geconfronteerd met de minder leuke kanten van de zaak: de noodzaak voedsel te vinden, gevaar, de extreme kou en eenzaamheid. Op een avond raakt Teddy verloren in een sneeuwstorm, wat hij zeker niet zal overleven. Tot Aleksei, een recent ontsnapte Russische gevangene die in het bos verscholen zit, hem redt. Al snel bloeit een vriendschap op tussen de twee.Bekijk de trailer van Dans les forêts de Sibérie.

NieuwsFilm

meest populair