Deze 6 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Deze 6 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Met deze week o.a. 'Venom: The Last Dance' en 'The Apprentice'.

Onderstaande films zijn vanaf deze week nieuw te bekijken in de Nederlandse bioscopen.

Venom: The Last Dance (2024)
Regie: Kelly Marcel | Cast: Tom Hardy, Juno Temple, Alanna Ubach, Stephen Graham | Onze recensie
Journalist Eddie Brock en de buitenaardse Venom zijn voortvluchtigen. Ze worden opgejaagd door zowel de aardse overheid als door de thuiswereld van Venom. Op de vlucht wordt het tweetal gedwongen een beslissing te nemen die wellicht een punt zal zetten achter hun tijd samen.



The Apprentice (2024)
Regie: Ali Abbasi | Cast: Sebastian Stan, Jeremy Strong, Maria Bakalova, Martin Donovan | Onze recensie
In de jaren zevenntig en tachtig doet een jonge Donald Trump verschillende pogingen om een vastgoedbedrijf in New York op te bouwen en naam te maken. Daarbij wordt hij bijgestaan door de beruchte advocaat Roy Cohn. Gedurende deze periode komt hun relatie onder druk te staan.



When Fall Is Coming (2024)
Regie: François Ozon | Cast: Hélène Vincent, Josiane Balasko, Ludivine Sagnier, Pierre Lottin | Onze recensie
Michelle geniet van haar pensioen in een rustig Frans dorp vlakbij haar beste vriendin Marie-Claude. Ze kijkt enorm uit naar het bezoek van haar kleinzoon Lucas, die de schoolvakantie bij haar zal doorbrengen. Het bezoek verloopt echter anders dan verwacht en al snel is Michelle weer alleen thuis. Ze voelt zich eenzaam en belandt in een depressie. Totdat de zoon van Marie-Claude vrijkomt uit de gevangenis...



Armand (2024)
Regie: Halfdan Ullmann Tøndel | Cast: Ellen Dorrit Petersen, Øystein Røger, Endre Hellestveit, Thea Lambrechts Vaulen | Onze recensie
Vlak voor de schoolvakantie begint zou de zesjarige Armand ongewenst gedrag hebben vertoond tegen zijn vriendje Jon. De moeder van Armand en de ouders van Jon worden naar school geroepen. Niemand weet wat er precies is gebeurd, dus proberen ze samen met de schoolleiding de waarheid boven tafel te krijgen. De spanning is om te snijden en al snel blijkt hoe makkelijk feiten te manipuleren zijn. Gaat het eigenlijk wel om de kinderen?



Hokwerda's Child (2024)
Regie: Boudewijn Koole | Cast: Sanne-Samina Hanssen, Kevin Janssens, Elsie de Brauw, Yorick van Wageningen | Onze recensie
Langeafstandszwemster Lin traint al jaren voor een oversteek van het Kanaal in recordtijd. Een paar weken voor haar race ontmoet ze Henri, een onderwaterlasser die, net als zij, opbloeit bij gevaar. Lin en Henri duiken head first in een intense liefdesrelatie. Ze trekken elkaar steeds dieper naar beneden en vergeten daarbij dat ook geliefden kunnen verdrinken.



Benjamin Bat (2024)
Regie: Patrick Raats, Sarah Sutter | Onze recensie
Victor Vleermuis is klein en lijkt op het eerste gezicht niet zo dapper. Hij worstelt met een, zeker voor vleermuizen, groot probleem: hij is bang in het donker. Zijn grote broers vinden hem maar vreemd. Ze snappen niks van zijn gevoeligheid en al helemaal niets van het feit dat hij graag zingt. Zingen is namelijk voor vogels en dat zijn hun gezworen vijanden. Alles verandert als hij op een dag verliefd wordt op de tropische zangvogel Sherida. Victor zal al zijn moed moeten verzamelen om haar liefde voor zich te winnen én te gaan staan voor wie hij is.



NieuwsFilm

meest populair