Tyrese Gibson onthult hele onverwachtse update over 'Fast X: Part 2'

Tyrese Gibson onthult hele onverwachtse update over 'Fast X: Part 2'

Het jaar 2025 wordt voor iets anders gebruikt dan dat eerst gedacht werd...

De Fast & Furious-franchise gaat inmiddels toch echt richting de afsluiting (voor sommigen veel te laat, anderen krijgen er geen genoeg van). Vorig jaar verscheen Fast X en deze had een gigantisch open einde, waardoor men uitkijkt naar het laatste vervolg.

Nu heeft hoofdrolspeler Tyrese Gibson echter een update gegeven die voor veel fans onverwachts zal zijn. De acteur kwam langs bij CBR om zijn nieuwste horrorthriller Bloodline Killer te promoten.

Volgend jaar
Daar vertelde Gibson dat de opnames van het elfde deel gepland staan om in het voorjaar van 2025 te beginnen. Wat dus behoorlijk verrassend is, aangezien veel fans dachten dat de film dan juist uit zou komen.

De stakingen van acteurs en de schrijvers hebben echter een rol gespeeld bij het op de rem trappen. Ondanks die verkeersdrempels heeft Gibson er alle vertrouwen in dat het een sterk eindresultaat zal worden.

Op de rails krijgen
"Ik denk dat de druk op dit moment is om het verhaal naar een hoger niveau te tillen. Zoals je hebt gezien, zijn Gal [Gadot] en The Rock terug, wat superspannend is. Ik hoor dat we het langzaam goed krijgen".



NieuwsFilm

meest populair