Gerucht: 'Deadpool & Wolverine' is veruit de langste in de reeks

Gerucht: 'Deadpool & Wolverine' is veruit de langste in de reeks

Het is geen 'Avengers: Endgame', maar ook bij deze film kun je best van tevoren naar het toilet gaan.

Deadpool & Wolverine komt steeds dichterbij. De film met de gelijknamige personages van Ryan Reynolds en Hugh Jackman draait vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscopen.

Een belangrijke vraag is natuurlijk hoe lang de film gaat duren, zeker omdat we nu in een periode zitten waarin blockbusters steeds langer lijken te worden. Zo was Dune: Part Two bijvoorbeeld 2 uur en 46 minuten lang.

Gemiddeld voor Marvel
Het lijkt erop dat we nu weten hoe lang Deadpool & Wolverine zal zijn. Volgens gegevens op de website van de Amerikaanse bioscoopketen AMC Theaters duurt de film 127 minuten, oftewel 2 uur en 7 minuten.

Dit zou betekenen dat Deadpool & Wolverine de langste in zijn reeks is. Deadpool was 108 minuten lang en Deadpool 2 was 119 minuten. Wel is hij korter dan de langste Marvel-film in het algemeen, Avengers: Endgame (181 minuten).

Gerucht
Er moet benadrukt worden dat dit een gerucht is. De gegevens op de website van AMC Theaters komen namelijk niet officieel van Marvel zelf. Maar gezien hoeveel er in de film staat te gebeuren, lijkt deze lengte zeker niet onrealistisch.



NieuwsFilm

meest populair