Dvd's week 10: Doctor Strange, The Accountant & meer

Dvd's week 10: Doctor Strange, The Accountant & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Doctor Strange (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Derrickson | Cast: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong

Als zijn carrière als chirurg voorbij is, gaat Stephen Strange op onderzoek uit naar het mystieke. Al snel leert hij magie te gebruiken en moet hij de Aarde beschermen tegen kwaad uit andere dimensies.

Lees de recensie van Doctor Strange geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Doctor Strange.

Snowden (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Stone | Cast: Melissa Leo, Zachary Quinto, Joseph Gordon-Levitt, Jaymes Butler

Snowden, ooit werkzaam bij de CIA en NSA, lekte in juni 2013 informatie over een reeks van spionageactiviteiten door de NSA. Dit werd vervolgens door de kranten The Washington Post en The Guardian gepubliceerd. Op 14 juni 2013 werd door de FBI een arrestatiebevel uitgevaardigd wegens spionage tegen de klokkenluider. Sindsdien bevindt Snowden zich in Rusland.

Lees de recensie van Snowden geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Snowden.

The Accountant (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gavin O'Connor | Cast: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal

Christian Wolff is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar ook hier blijkt niet alles pluis.

Lees de recensie van The Accountant geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Accountant.

Joshy (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Baena | Cast: Thomas Middleditch, Adam Pally, Alex Ross Perry, Nick Kroll

De verloving van Josh komt op een dag plotseling tot een einde. Hij besluit samen met z'n vrienden in Californië alsnog z'n vrijgezellenfeest te vieren. Wat begint als een poging Josh te helpen met het verwerken van z'n kapotte relatie, mondt uit in een krankzinnig weekend vol drugs, drank, losbandigheid en jacuzzi's. Bekijk de trailer van Joshy.

The Hollars (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Margo Martindale, Sharlto Copley, Richard Jenkins, John Krasinski

John Hollar krijgt te horen dat zijn moeder kanker heeft en dat ze snel geopereerd zal worden. Hij besluit terug naar huis te gaan om daar nog wat tijd met haar door te brengen. Eenmaal thuis wordt John geconfronteerd met z'n disfunctionele familie, oude schoolvrienden, een gewillige ex en z'n eigen, hoogzwangere vriendin. Bekijk de trailer van The Hollars.

Cézanne et moi (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danièle Thompson | Cast: Guillaume Canet, Guillaume Gallienne, Alice Pol, Déborah François

Paul is rijk, Emile arm. Ze reizen samen naar Parijs en doen alles samen, maar zijn ook zo anders als maar kan. Paul is schilder, Emilie schrijver. Paul is niet beroemd, Emile wel. De twee verliezen elkaar uit het oog, maar krijgen later weer contact.

Lees de recensie van Cézanne et moi geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Cézanne et moi.

Crimi Clowns 2.0: Uitschot (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luk Wyns | Cast: Frank Aendenboom, Silke Becu, Robbie Cleiren, Veerle De Jonghe

De Tersago's vormen een apart familiebedrijf: overdag zijn het clowns en 's nachts criminelen. Na een roofmoord te hebben gepleegd in een villa worden ze gearresteerd. Maar veel bewijzen zijn er niet, waardoor de politie hen extra goed in de gaten houdt. Kunnen ze op het rechte pad komen? Bekijk de trailer van Crimi Clowns 2.0: Uitschot.

Meet the Blacks (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Deon Taylor | Cast: Mike Epps, Gary Owen, Zulay Henao, Bresha Webb

Carl Black krijgt de kns zijn familie uit Chicago te verhuizen, in een poging een beter leven te krijgen. Maar hun aankomst in Beverly Hills komt precies gelijk met de jaarlijkse 'Purge' van de stad, waarin alle misdaad gedurende twaalf uur legaal is. Bekijk de trailer van Meet the Blacks.

Cross Wars (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Durham | Cast: Brian Austin Green, Danny Trejo, Vinnie Jones, Patrick Durham

Callan keert terug naar de 'scene' als zijn team bedreigd wordt door de kwaadaardige Gunnar. Bekijk de trailer van Cross Wars.

Spin Out (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Ferguson, Marc Gracie | Cast: Xavier Samuel, Morgan Griffin, Lincoln Lewis, Tessa James

Billy en Lucy zijn samen opgegroeid in een klein, landelijk dorpje. Daar vormen ze een sterk raceteam. Maar op een dag besluit Lucy naar de grote stad te verhuizen en heeft Billy nog maar een nacht om zijn gevoelens voor haar te onthullen. Bekijk de trailer van Spin Out.

Center Stage: On Pointe (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Director X. | Cast: Nicole Muñoz, Kenny Wormald, Barton Cowperthwaite, Chloe Lukasiak

Jonathan Reeves krijgt de taak om hedendaagse en moderne stijlen toe te voegen aan het repertoire van de Amerikaanse Balletacademie. Daarom huurt hij choreografen Charlie, Cooper en Tommy in, die op hun beurt op zoek moeten naar danstalenten. Bekijk de trailer van Center Stage: On Pointe.

Barbie Video Game Hero (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Conrad Helten, Ezekiel Norton | Cast: Erica Lindbeck, Sienna Bohn, Shannon Chan-Kent, Michael Dobson

Voeg je bij Barbie, als zij zich in drie verschillende games begeeft! Zal ze het land kunnen redden? Bekijk de trailer van Barbie Video Game Hero.

Scooby-Doo! Shaggy's Showdown (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Peters, Dongwan Jung | Cast: Frank Welker, Grey DeLisle, Matthew Lillard, Kate Micucci

Als de Scooby gang een dude ranch bezoekt, ontdekken ze dat een nabijgelegen stadje last heeft van een geestcowboy met de naam Dapper Jack. Hij vuurt echte kogels af door zijn pistool. Het mysterie wordt groter als hij gerelateerd aan Shaggy blijkt te zijn. Bekijk de trailer van Scooby-Doo! Shaggy's Showdown.

Une vie (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stéphane Brizé | Cast: Judith Chemla, Jean-Pierre Darroussin, Yolande Moreau, Swann Arlaud

Een gefragmenteerde blik op het leven van Jeanne, die probeert een volwassen leven te leiden en langzaamaan te maken krijgt met de harde realiteit van het leven van een negentiende eeuwse vrouw.

NieuwsFilm

meest populair