Dvd-releases week 51: The Shallows, War Dogs & meer

Dvd-releases week 51: The Shallows, War Dogs & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

War Dogs (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Miles Teller, Steve Lantz, Gregg Weiner, David Packouz

Twee 'stoners' wonen in Miami en groeien uit tot welvarende wapenhandelaren. Ze hebben zelfs een contract van $300 miljoen om wapens te leveren aan een partij in Afghanistan. Ergens klinkt dit als een goede slag, maar ze krijgen ook allerlei problemen binnen en buiten de States. Ze komen erachter dat ze teveel hooi op hun vork hebben genomen.

Lees de recensie van War Dogs geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van War Dogs.

Lights Out (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Alexander DiPersia, Billy Burke

In Lights Out zien we hoe een jongetje Martin en zijn zus Rebecca geconfronteerd worden met een slecht gezinde entiteit, die enkel tevoorschijn komt wanneer het licht uit is. Het blijkt dat deze vreemde entiteit een connectie heeft met hun moeder Sophie. Als Rebecca op onderzoek uitgaat, komt ze dichterbij de waarheid. Eén ding is echter belangrijk: het licht mag niet uitgaan.

Lees de recensie van Lights Out geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Lights Out.

Angry Indian Goddesses (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pan Nalin | Cast: Sarah-Jane Dias, Rajshri Deshpande, Sandhya Mridul, Amrit Maghera

Frieda, een ambitieuze fotografe, verzamelt op het mooie strand van Goa al haar vrienden. Het gezelschap lijkt blij te zijn met elkaar en zich goed te vermaken. Maar het gekke is: Frieda laat niemand weten met wie ze nou eigenlijk gaat trouwen...

Lees de recensie van Angry Indian Goddesses geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Angry Indian Goddesses.

Tanna (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Butler, Bentley Dean | Cast: Mungau Dain, Marie Wawa

Speelt zich af op een ver afgelegen eiland in de Pacific. Hier woont de Yakel tribe, die het verhaal van een zusters loyaliteit, verboden liefde en de band tussen het oude en nieuwe laat zien.

Lees de recensie van Tanna geschreven door Jim Pedd -

Bekijk de trailer van Tanna.

La pazza gioia (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paolo Virzì | Cast: Micaela Ramazzotti, Valeria Bruni Tedeschi, Valentina Carnelutti, Marco Messeri

Beatrice is ervan overtuigd dat ze bevriend is met de groten der aarde. Donatella is een jonge vrouw die in haar eigen mysterieuze wereld leeft. Samen ontvluchten ze de psychiatrische instelling waar ze wonen.

Lees de recensie van La pazza gioia geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van La pazza gioia.

The Shallows (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Blake Lively, Óscar Jaenada, Angelo Josue Lozano Corzo, Brett Cullen

In The Shallows volgen we Nancy. Ze is alleen is aan het surfen op een afgelegen strand. Op een korte afstand van de kust wordt ze aangevallen door een grote witte haai. Nancy komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand en het water kruipt omhoog.

Lees de recensie van The Shallows geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van The Shallows.

Siv sover vilse (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Catti Edfeldt, Lena Hanno | Cast: Astrid Lövgren, Lilly Brown, Henrik Gustafsson, Sofia Ledarp

De kleine Siv zou gaan slapen bij zijn vriendinnetje Cerisia. Maar als de klok twaalf uur geslagen heeft, beginnen er dingen mis te gaan... Bekijk de trailer van Siv sover vilse.

NieuwsFilm

meest populair