Bioscoopreleases week 45

Bioscoopreleases week 45

Met o.a. Arrival en Snowden.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

The Light Between Oceans (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Derek Cianfrance | Cast: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Florence Clery

Na vier jaar te hebben doorgebracht aan het Westerse front, keert Tom Sherbourne terug naar Australië en gaat hij aan de slag als beheerder van een vuurtoren op Janus Rock, een halve dag reizen vanaf de kust. Tom neemt zijn jonge, dappere en liefhebbende vrouw Isabel mee naar het afgelegen eiland, waar slechts eens per seizoen een boot voorraden langs brengt. Een aantal jaren en twee miskramen later, hoort Isabel een baby huilen. Het blijkt dat er een boot is aangespoeld, waarop Tom en Isabel een dode man en een levende baby aantreffen. Tom, een man van precisie en moreel besef, wil direct melding doen van de man en de baby. Isabel houdt echter vol dat de baby een 'gift van God' is en besluit de baby tegen Toms wil in te houden. Als de baby, die de naam Lucy krijgt, twee jaar oud is, besluiten Tom en Isabel terug naar het vasteland te verhuizen en worden ze eraan herinnerd dat er ook andere mensen in de wereld zijn. Deze keuze blijkt een grote klap te zijn voor een van de twee.

Lees de recensie van The Light Between Oceans geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Light Between Oceans.

Snowden (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Stone | Cast: Melissa Leo, Zachary Quinto, Joseph Gordon-Levitt, Jaymes Butler

Snowden, ooit werkzaam bij de CIA en NSA, lekte in juni 2013 informatie over een reeks van spionageactiviteiten door de NSA. Dit werd vervolgens door de kranten The Washington Post en The Guardian gepubliceerd. Op 14 juni 2013 werd door de FBI een arrestatiebevel uitgevaardigd wegens spionage tegen de klokkenluider. Sindsdien bevindt Snowden zich in Rusland.

Lees de recensie van Snowden geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Snowden.

The 9th Life of Louis Drax (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Jamie Dornan, Aiden Longworth, Sarah Gadon, Michael Adamthwaite

Wanneer een knul wonderbaarlijk genoeg een groot ongeluk overleeft, wordt er een onderzoek naar de vader ingesteld. Dornan speelt de psycholoog van de jongen, die ontdekt dat er dingen aan de hand zijn die voorbijgaan aan de realiteit.

Lees de recensie van The 9th Life of Louis Drax geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van The 9th Life of Louis Drax.

Arrival (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg

Story of Your Life is een hersenkrakende sciencefiction-thriller met een krachtige, emotionele twist. Nadat buitenaardse wezens op onze planeet landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de aliens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te ontcijferen, krijgt ze te maken met een aantal flashbacks, die de sleutel blijken tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.

Lees de recensie van Arrival geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Arrival.

Toni Erdmann (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maren Ade | Cast: Peter Simonischek, Sandra Hüller, Michael Wittenborn, Thomas Loibl

Winfried is 65 jaar oud en muziekleraar. Hij woont samen met zijn hond. Dochter Ines is het tegenovergestelde: zij reist als ambitieuze zakenvrouw de hele wereld rond en neemt het ene na het andere project op zich, alles om maar hoger op de carrièreladder te klimmen. Vader en dochter zien elkaar niet vaak, maar als de hond van Winfried sterft, gaat hij onaangekondigd op bezoek bij zijn dochter.

Lees de recensie van Toni Erdmann geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Toni Erdmann.

Un tango más (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: German Kral | Cast: Melina Brutman, Johana Copes, Juan Carlos Copes, Leonardo Cuello

Het leven en liefdesverhaal van de beroemde tangodansers Maria Nieves Rgo en Juan Carlos Copes. Zij leerden elkaar als tieners kennen, dansten bijna vijftig jaar met elkaar, maar werden tijdens een pijnlijke scheiding uit elkaar gehaald.

Lees de recensie van Un tango más geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Un tango más.

NieuwsFilm

meest populair