5 geweldige horrorfilms die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

5 geweldige horrorfilms die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vijf geweldige horrorfilms, die dus absoluut de moeite waard zijn om te kijken, voor je uitgezocht.

The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a. | Recensie: 4 sterren
Enkele weken nadat Cecilia wist te ontsnappen uit de villa van haar briljante, maar gewelddadige vriend Adrian, krijgt zij het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een fortuin na heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het gevoel dat er iets niet klopt en dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet. Ze vermoedt dat Adrian zich nu verstopt met een speciaal pak waarmee hij onzichtbaar kan worden. Maar niemand die haar gelooft.

The Lighthouse (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Eggers | Cast: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman, e.a. | Recensie: 3.5 ster
De gesloten Ephraim Winslow werkt voor een maand als hulpje van de stoere vuurtorenwachter Thomas Wake op een afgelegen eiland. De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en beginnen te vrezen voor hun levens.

Us (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, e.a. | Recensie: 4.5 ster
Adelaide Wilson en haar man nemen hun kinderen mee naar hun strandhuis om tijd door te brengen met vrienden. Hoewel ze daar tot rust hopen te komen, verandert hun vakantie in een nachtmerrie wanneer er 's avonds ineens gewelddadige dubbelgangers van zichzelf op de oprit staan. Al snel breekt er een strijd uit tussen de twee families.

It Chapter Two (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Muschietti | Cast: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, e.a. | Recensie: 3,5 ster
Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert It terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.

Suspiria (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloë Grace Moretz, e.a. | Recensie: 5 sterren
De jonge, ambitieuze danseres Susie Bannion meldt zich bij een prestigieuze balletschool in Berlijn, waar artistiek directeur Madame Blanc al snel gefascineerd raakt door haar vaardigheden. Na een reeks mysterieuze gebeurtenissen op de school, ontdekt Susie dat deze geleid wordt door een heksenkring en dat haar leven in gevaar is.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair