Tv-tips: Harry Potter 7.2, Crimson Peak & meer

Tv-tips: Harry Potter 7.2, Crimson Peak & meer

Welke films mag je komende week niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: David Yates | Cast: Ralph Fiennes, Michael Gambon, Alan Rickman, Daniel Radcliffe

Toen in 1997 het boek Harry Potter and the Philosopher's Stone uitkwam had waarschijnlijk niemand kunnen raden dat de franchise zo groot zou worden als die nu is. Over een paar weken komt de laatste van de acht films gebaseerd op de boekenserie uit, waarmee een decennium aan Harry Potter films ten einde komt. In de epische laatste film escaleert het gevecht tussen de goede en slechte kanten van de tovenaarswereld in een grote oorlog. De prijs van verlies is nog nooit zo groot geweest en Harry Potter is de laatste die Heer Voldemort kan verslaan. Het is nog even wachten op de eerste beoordelingen van de film, maar één ding is zeker: de film wordt episch en zal in drie dimensies te zien zijn.

Lees de recensie van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Crimson Peak (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam

De aspirerend schrijfster Edith Cushing wordt verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert te ontsnappen aan de geesten uit haar verleden, en komt terecht in een huis dat ademt, bloedt... en onthoudt...

Lees de recensie van Crimson Peak geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Crimson Peak.

The Bourne Supremacy (2004)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Paul Greengrass | Cast: Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox, Julia Stiles

Wanneer een CIA-operatie wordt verstoord door een Russische rivaal - waarbij twee doden vallen - wordt Jason Bourne hiervan beschuldigd. Zelf leeft Bourne (Damon) in een afgelegen dorpje onder een andere naam samen met Marie (Potente). Bourne, die wraak heeft gezworen als iemand uit zijn 'vorige leven' contact met hem opneemt, wordt door de recente ontwikkelingen gedwongen zijn leven als sluipmoordenaar weer op te pakken...

Lees de recensie van The Bourne Supremacy geschreven door Kenji Stamet -

Bekijk de trailer van The Bourne Supremacy.

Magic Mike XXL (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gregory Jacobs | Cast: Channing Tatum, Juan Piedrahita, Sharon Blackwood, Alison Faulk

Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Lees de recensie van Magic Mike XXL geschreven door Yara Plasman -

Bekijk de trailer van Magic Mike XXL.

The Artist (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michel Hazanavicius | Cast: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman, James Cromwell

The Artist is een variant op A Star is Born en gaat over de filmster George Valentin, die zijn carrière in elkaar ziet storten als in Hollywood plotseling films met geluid kunnen worden gemaakt. Het is lastig te verkroppen voor George, zeker als hij een relatie krijgt met de jonge Peppy Miller, wiens carrière door de techonologische ontwikkelingen juist als een raket omhoogschiet.

Lees de recensie van The Artist geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Artist.

Blended (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Frank Coraci | Cast: Adam Sandler, Drew Barrymore, Kevin Nealon, Terry Crews

'Blended' volgt de gescheiden moeder Lauren en weduwnaar/vader Jim, die een vreselijke blind date met elkaar beleven. Bij toeval komen ze elkaar later weer tegen tijdens een vakantie in Afrika, waar ze elkaar alsnog leuk beginnen te vinden.

Lees de recensie van Blended geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Blended.

Terminator 2 (1991)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Cameron | Cast: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick

Een computer genaamd Skynet bevecht de mensen en hun bestaan, althans wat er nog van over is want bijna de gehele mensheid is uitgeroeid sinds 1997. Skynet heeft echter een manier gevonden om enkele strijders, Terminators genaamd, terug te sturen in de tijd. Een terminator wordt terug gestuurd naar 1995, om daar de leider van de rebellen te vernietigen terwijl hij nog een kind is.

Lees de recensie van Terminator 2 geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Terminator 2.


NieuwsFilm

meest populair