TV-tips week 35: Skyfall, X-Men: Days of Future Past & meer

TV-tips week 35: Skyfall, X-Men: Days of Future Past & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Lucky Number Slevin (2006)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Paul McGuigan | Cast: Josh Hartnett, Bruce Willis, Lucy Liu, Morgan Freeman

Slevin (Josh Harnett) bewoont tijdelijk het appartement van zijn vriend Nick Fisher iIn New York. De onderwereld wordt geregeerd door The Boss (Morgan Freeman) en The Rabbi (Sir Ben Kingsley). Wanneer de zoon van The Boss wordt vermoord, vermoedelijk door handlangers van The Rabbi, besluit The Boss wraak te nemen. Hij schakelt de hulp in van de huurmoordenaar Goodkat (Bruce Willis). Goodkat bedenkt een plan om te voorkomen dat The Boss onmiddellijk verdacht wordt. Ze zoeken een stroman en het toeval wil dat de keuze valt op Nick Fisher. De handlangers van The Boss zien Slevin aan voor Fisher en nemen hem mee. The Boss stelt hem voor de keuze: zijn schuld van $96.000 aflossen of de zoon van The Rabbi vermoorden. Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, zien de handlangers van the Rabbi Slevin vervolgens ook aan voor Nick Fisher. Vriend Nick blijkt ook een schuld te hebben bij The Rabbi. Al snel lijkt het voor Slevin onmogelijk om uit deze hopeloze situatie te ontsnappen....

Lees de recensie van Lucky Number Slevin geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Lucky Number Slevin.

Skyfall (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Sam Mendes | Cast: Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes

James Bond zijn loyaliteit aan M wordt zwaar op de proef gesteld als ze ingehaald wordt door haar verleden. Als MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt.

Lees de recensie van Skyfall geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Skyfall.

X-Men: Days of Future Past (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Bryan Singer | Cast: Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence

In X-Men: Days of Future Past vechten de X-Men voor het overleven van hun ras, in maar liefst twee verschillende tijdsperioden. De personages van de oorspronkelijke X-Men-trilogie vechten samen met hun jongere ik uit First Class om hun toekomst te redden.

Lees de recensie van X-Men: Days of Future Past geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van X-Men: Days of Future Past.

I, Robot (2004)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Alex Proyas | Cast: Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk, James Cromwell

In het Chicago van 2035 behoren robots tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.

Lees de recensie van I, Robot geschreven door Kenji Stamet -

Bekijk de trailer van I, Robot.

Juno (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jason Reitman | Cast: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman

Juno MacGuff is een typische tiener, met als enige uitzondering dat ze negen emotionele maanden voor de boeg heeft. Ze is zwanger!

Lees de recensie van Juno geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Juno.

The Italian Job (2003)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: F. Gary Gray | Cast: Mark Wahlberg, Charlize Theron, Donald Sutherland, Jason Statham

Een groep dieven onder leiding van beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Hierdoor hopen ze tijd te hebben om een grote hoeveelheid goud te stelen, en vervolgens te kunnen ontsnappen in hun Mini Coopers.

Lees de recensie van The Italian Job geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Italian Job.

The Cabin in the Woods (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Drew Goddard | Cast: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz

Voor degenen die bekend zijn met het eerdere werk van Joss Whedon en Drew Goddard zullen de kwaliteit en intelligentie van de film niet als verrassing komen. Whedon speelde al eerder met verwachtingen en het horrorgenre in zijn series Buffy the Vampire Slayer en Angel. Hier leerde Goddard voor het eerst de kneepjes van het vak. Meteen vanaf het begin speelt het duo open kaart: de film opent in een groot instituut waar mannen in witte jassen een groots evenement voorbereiden. Welk evenement? Vijf jonge mensen die een weekend in een afgelegen hut in een groot bos gaan doorbrengen.

Lees de recensie van The Cabin in the Woods geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Cabin in the Woods.


NieuwsFilm

meest populair