Bioscoopfilms week 24: Wonder Woman, Sprakeloos & meer

Bioscoopfilms week 24: Wonder Woman, Sprakeloos & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Wonder Woman (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Patty Jenkins | Cast: Gal Gadot, Robin Wright Penn, Chris Pine, David Thewlis

Voordat ze Wonder Woman (Gal Gadot) werd, was ze Diana, prinses van de Amazones, getraind om een onverslaanbare krijgster te zijn. Ze is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Diana verlaat haar thuis, overtuigd dat ze de bedreiging een halt toe kan roepen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten... en haar ware lotsbestemming.

Lees de recensie van Wonder Woman geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Wonder Woman.

All Eyez on Me (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny Boom | Cast: Demetrius Shipp Jr., Danai Jekesai Gurira, Katerina Graham, Annie Ilonzeh

Een portret van de jonge rapper dat bij zijn muzikale carrière past: een combinatie van seks, geweld, politiek bewustzijn en sociaal engagement. 2Pac kon als geen ander in één adem over zowel de economische en politieke problemen van zwarte mensen in de achterbuurten van de Verenigde Staten rappen, als over hoe goed hij wel niet in bed was of wat voor een gevaarlijke gangster hij wel niet was. 2Pac belichaamde deze schijnbare tegenstellingen op zeer overtuigende, natuurlijke wijze.

Lees de recensie van All Eyez on Me geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van All Eyez on Me.

The Promise (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Terry George | Cast: Christian Bale, Oscar Isaac, Shohreh Aghdashloo, Angela Sarafyan

The Promise speelt zich af tijdens de laatste dagen van het Ottomaanse rijk tijdens de Eerste Wereldoorlog. De Armeense geneeskundestudent Michael, wiens volk wordt bedreigd door genocide, botst met Amerikaanse journalist Chris, terwijl ze beiden vallen voor de mooie en gesofisticeerde Ana. Bekijk de trailer van The Promise.

The Eagle Huntress (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Otto Bell | Cast: Daisy Ridley, Aisholpan Nurgaiv, Rys Nurgaiv

De dertienjarige Aisholpan wil de eerste vrouw in twaalf generaties worden in haar Kazachstaanse familie die met adelaars jaagt.

Lees de recensie van The Eagle Huntress geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van The Eagle Huntress.

La región salvaje (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Amat Escalante | Cast: Kenny Johnston, Simone Bucio, Fernando Corona, Jesús Meza

Veronica gaat op zoek naar de plek waar een meteoriet is ingeslagen en het landschap eromheen heeft veranderd. Op een soortgelijke manier zal zij impact hebben op Angel en Alejandra en hun levens voorgoed veranderen. Zij zijn een jong koppel wiens wilskracht wordt getest terwijl zij met twee kinderen tegenslag het hoofd proberen te bieden.

Lees de recensie van La región salvaje geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van La región salvaje.

It Comes at Night (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trey Edward Shults | Cast: Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Danielle Riley Keough

Een man leeft samen met zijn gezin in een afgezonderd huis terwijl de wereld door een onnatuurlijk kwaad geteisterd wordt. De huishoudelijke orde die hij met zijn vrouw en zoon opgericht heeft, wordt tot het uiterste op de proef gesteld wanneer een wanhopige, jonge familie arriveert - op zoek naar een schuilplaats. Ondanks de beste bedoelingen van beide families, begint paranoia en wantrouwen in het huis te heersen terwijl de gruwelen van buiten steeds naderbij komen. Iets monsterlijks ontwaakt in de vader, die erachter komt dat als hij zijn familie wil beschermen, zijn ziel mogelijk op het spel staat.

Lees de recensie van It Comes at Night geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van It Comes at Night.

Sprakeloos (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hilde Van Mieghem | Cast: Marie Vinck, Viviane de Muynck, Flor Decleir, Stany Crets

Het succesvolle leven van de 55-jariger schrijver Jan Meerman wordt op de kop gezet als zijn 85-jarige moeder een zware beroerte krijgt. Hij herkent haar niet meer terug als ze eenmaal bijkomt. In die moeilijke tijd moet Jan de deadline van een nieuw boek zient e halen.

Lees de recensie van Sprakeloos geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Sprakeloos.

Mountain (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yaelle Kayam | Cast: Hitham Omari, Shani Klein, Avshalom Polak

Een jonge Joods-orthodoxe vrouw raakt verzeild in een gemeenschap van prostituees en drugsdealers, die samenkomen in een oude befraafplaats boven de olijfberg in Jeruzalem.

Lees de recensie van Mountain geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Mountain.

NieuwsFilm

meest populair