TV-tips week 17: Fast Five, The Imitation Game & meer

TV-tips week 17: Fast Five, The Imitation Game & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Komt een vrouw bij de dokter (2009)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Reinout Oerlemans | Cast: Carice van Houten, Barry Atsma, Anna Drijver, Jeroen Willems

Stijn houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en het lekkerste wijf van het Westelijk Halfrond. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit. Hij is on top of the World. Hij heeft het gemaakt. Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar. Altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is. Tussen de chemo's door doen ze of er niks aan de hand is.

Lees de recensie van Komt een vrouw bij de dokter geschreven door Evert de Vries -

Bekijk de trailer van Komt een vrouw bij de dokter.

Live Free or Die Hard (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Len Wiseman | Cast: Bruce Willis, Timothy Olyphant, Justin Long, Maggie Q

John McClane (Bruce Willis) komt opnieuw in actie wanneer een groep internet-terroristen van plan is om alle computers in Amerika plat te leggen op onafhankelijkheidsdag. Het boosaardige drie-stappen plan is om eerst de systemen van de verkeerscontrole onklaar te maken, om via het economische centrum tot slot water en elektriciteit af te sluiten. Geholpen door de jonge hacker Matt Foster (Justin Long) is alle hoop in Washington eens te meer gevestigd op de onvermoeibare McClane.

Lees de recensie van Live Free or Die Hard geschreven door Sara Madou -

Bekijk de trailer van Live Free or Die Hard.

Fast Five (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Justin Lin | Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson

Het vijfde deel uit de serie speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Tokyo Drift, en is de derde film waarin Vin Diesel een hoofdrol speelt. Brian O'Connor (Paul Walker) werkte samen met Mia Toretto (Jordana Brewster) om haar broer, Dominic Toretto (Vin Diesel), uit de gevangenis te bevrijden. Achterna gezeten door de autoriteiten, komen ze terecht in Rio de Janeiro. Daar moeten ze nog één laatste opdracht doen om hun vrijheid te herwinnen. Ze verzamelen een team van racers om een corrupte zakenman tegemoet te zien. Hij is echter niet de enige die hen achterna zit, ook agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit het drietal achterna, met een boel spektakel als gevolg.

Lees de recensie van Fast Five geschreven door Arman Avsaroglu -

Bekijk de trailer van Fast Five.

Mirror Mirror (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tarsem Singh | Cast: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Nathan Lane

Regisseur Tarsem Singh herschrijft de sprookjesgeschiedenis als een slechte tovenares liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje te stelen en de aandacht van de prins te trekken. Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht. Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin.

Lees de recensie van Mirror Mirror geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van Mirror Mirror.

The Great Raid (2005)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: John Dahl | Cast: Benjamin Bratt, James Franco, Robert Mammone, Max Martini

De Filippijnen in 1945. Onder leiding van Lt. Colonel Henry Mucci (Benjamin Bratt) krijgt het onervaren het 6e Ranger Bataljon de levensgevaarlijke missie het Cabanatuan kamp binnen te vallen en de 500 krijgsgevangenen te bevrijden. Zijn ambitieuze Kapitein Prince komt met een plan om het onmogelijke te doen, waarvoor ze zich diep in vijandelijk gebied zullen moeten wagen. Intussen worden de gevangenen meer en meer door ziekten geteisterd. Majoor Gibson (Joseph Fiennes) heeft geheime en levensgevaarlijke contacten met het verzet. Daarin zit ook Margaret (Connie Nielsen), een verpleegster die door het vuur gaat om hem en zijn mannen te helpen. Dat er meer is tussen de twee wordt echter overschaduwd door de situatie. Houdt de hoop elkaar na de oorlog te zien hen lang genoeg op de been om de grootste reddingsactie ooit te overleven....

Lees de recensie van The Great Raid geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Great Raid.

Schindler's List (1993)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Steven Spielberg | Cast: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall

De op het oog ijdele en gierige Duitse zakenman Oskar Schindler besluit tijdens het Nazi-regime zijn fabriek te gaan gebruiken als vluchtplaats voor Joden. Hij wist op deze manier zo'n 1100 Joden van de gaskamers van Auschwitz te redden. Bekijk de trailer van Schindler's List.

The Imitation Game (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Morten Tyldum | Cast: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear

The Imitation Game vertelt het verhaal over het leven en het werk van een van de grootste onbekende helden uit de Britse geschiedenis, namelijk Alan Turing. Turing was een pionier op het gebied van computertechniek en de befaamde kraak van de Duitse Enigma-code wordt aan hem toegekend. In de film voeren Turing en zijn briljante team een race tegen de klok in hun geheime kantoor Bletchley Park, tijdens de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog.

Lees de recensie van The Imitation Game geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The Imitation Game.


NieuwsFilm

meest populair