TV-tips: Mission: Impossible - Ghost Protocol, Twister & meer

TV-tips: Mission: Impossible - Ghost Protocol, Twister & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Guess Who's Coming to Dinner (1967)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Stanley Kramer | Cast: Spencer Tracy, Sidney Poitier, Katharine Hepburn, Katharine Houghton

De dochter van Matt (Tracy) en Christina (Hepburn) komt thuis met haar nieuwe verloofde, een gerespecteerde zwarte dokter. Aangezien beide ouders een beetje moeite hebben met de keuze, zit er niets anders op, dan ze maar eens uit te nodigen om te komen eten. Bekijk de trailer van Guess Who's Coming to Dinner.

Twister (1996)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jan de Bont | Cast: Helen Hunt, Bill Paxton, Cary Elwes, Jami Gertz

Jo en Bill zijn twee tornadojagers, wiens enthousiasme grenst aan bezetenheid. Samen met een team van wetenschappers hebben ze slechts een droom: met de meest geavanceerde meetapparatuur het hart van een tornado binnendringen. Het team vertrekt naar het mekka voor elke tornadojager: Tornado Valley. Bekijk de trailer van Twister.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Steven Spielberg | Cast: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf

1957. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt. Nadat hij op een afgelegen vliegveld ternauwernood ontsnapt aan een groep snode Sovjet agenten, ontmoet de avontuurlijke archeoloog Indiana Jones (Harrison Ford) de jonge, opstandige Mutt, die zijn hulp nodig heeft bij een persoonlijke missie. In ruil daarvoor maakt Indy grote kans op het vinden van de Crystal Skull van Akator, een legendarisch en fascinerend voorwerp omringd door bijgeloof en gevaar. Indy en Mutt reizen naar de uithoeken van Peru - een land vol geheimen - maar merken al snel dat zij niet de enigen zijn die de Crystal Skull zoeken. Ze worden op de hielen gezeten door de Sovjets, onder leiding van de gevaarlijk mooie Irina Spalko (Cate Blanchett).

Lees de recensie van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Seeking a Friend for the End of the World (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Lorene Scafaria | Cast: Brad Morris, Steve Carell, Nancy Walls, Mark Moses

Iedereen op Aarde zal moeten accepteren dat een asteroïde de complete mensheid zal vernietigen. Carell speelt een man die plotseling alleen achterblijft als zijn vrouw hem in paniek besluit te verlaten. Hij krijgt uiteindelijk te horen dat zijn vriendin van de middelbare school graag bij hem zou willen zijn op het moment dat de wereld ophoudt te bestaan. Zijn buurvrouw gaat ook mee op de bijzondere road trip, waarin liefde opbloeit ondanks de onvermijdelijke climax.

Lees de recensie van Seeking a Friend for the End of the World geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Seeking a Friend for the End of the World.

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Brad Bird | Cast: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg, Jeremy Renner

In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet. Ethan Hunt komt in het geheim samen met zijn nieuwe team om de naam van IMF te zuiveren. Tijdens deze ondergrondse missie treedt het zogenaamde 'Ghost Protocol' in werking, waarbij hulp en contact met de buitenwereld onmogelijk zijn...

Lees de recensie van Mission: Impossible - Ghost Protocol geschreven door Evert de Vries -

Bekijk de trailer van Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Jack the Giant Slayer (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Bryan Singer | Cast: Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Stanley Tucci

'Jack the Giant Slayer' vertelt het verhaal van een eeuwenoude oorlog die opnieuw oplaait wanneer een jonge boerenknecht onbewust een poort opent tussen onze wereld en die van een angstaanjagend ras van reuzen. Als de reuzen weer voor het eerst in deze eeuw worden losgelaten op Aarde streven ze er naar om het land terug te winnen wat ze ooit hebben verloren. Jack probeert hier met gevaar voor eigen leven een stokje voor te steken. Vechtend voor een koninkrijk, de bevolking, en de liefde van een dappere prinses komt hij oog in oog te staan met de niet te stuiten krijgers, waarvan hij dacht dat ze alleen in legendes voorkwamen. Nu heeft hij de kans om zelf een legende te worden.

Lees de recensie van Jack the Giant Slayer geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Jack the Giant Slayer.

The Good, The Bad, The Ugly (1966)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Sergio Leone | Cast: Eli Wallach, Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Aldo Giuffrè

Een oude man heeft goudstukken begraven in een graf en men is dan ook op zoek naar het graf. Twee mannen zijn erbij als hij de bergplaats opbiecht, maar geen van beiden hoort het helemaal. Ze zullen daarom bij elkaar moeten blijven. Een derde man voegt zich bij hen.

Lees de recensie van The Good, The Bad, The Ugly geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van The Good, The Bad, The Ugly.


NieuwsFilm

meest populair