TV-tips: A Most Violent Year, Nebraska & meer

TV-tips: A Most Violent Year, Nebraska & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Up (2009)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Pete Docter, Bob Peterson | Cast: Edward Asner, Christopher Plummer, Jordan Nagai, Bob Peterson

In Up zoekt de 78-jarige Carl het avontuur hogerop. Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan en zijn de grootse avonturen alleen maar dromen geweest. Maar dat gaat vanaf nu veranderen als Carl besluit om zijn dromen uit te laten komen, samen met de 8-jarige padvinder Russel gaat hij op avontuur. Up voert iedereen mee op een spannende reis van een ongewoon stel dat oog in oog komt te staan met wilde natuur, onverwachte schurken en jungle dieren.

Lees de recensie van Up geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Up.

A Most Violent Year (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: J.C. Chandor | Cast: Oscar Isaac, Elyes Gabel, Jessica Chastain, Lorna Pruce

Het is de winter van 1981, een van de meest gewelddadige jaren die New York ooit heeft meegemaakt. We kijken mee met een immigrantenfamilie die een graantje van de 'American dream' probeert mee te pikken, maar zaken als geweld, verwaarlozing en corruptie zorgen ervoor dat ze alles dreigen kwijt te raken.

Lees de recensie van A Most Violent Year geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van A Most Violent Year.

Back to the Future Part II (1989)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson

Marty komt net met zijn tijdmachine-auto terug uit 1955 als uitvinder Dr. Emmett Brown hem komt vertellen dat zijn toekomstige kinderen in gevaar zijn. Samen gaan ze naar het jaar 2015, maar daar wordt de tijdmachine gestolen. Bekijk de trailer van Back to the Future Part II.

The Goonies (1985)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Richard Donner | Cast: Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen, Corey Feldman

Een mysterieuze schatkaart brengt een bende jonge helden in een spectaculaire ondergrondse wereld van kronkelende gangen, buitensporige boobytraps en een lang verloren piratenschip vol met goud. Bekijk de trailer van The Goonies.

The Town (2010)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ben Affleck | Cast: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner

De meedogenloze bankovervaller Doug MacRay (Ben Affleck) wordt tijdens een klus verliefd op bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall). Doug wil een nieuw leven in een andere stad met haar opbouwen, maar de FBI zit hem op zijn hielen en zijn bendeleden twijfelen aan zijn loyaliteit. Hoe krijgt Doug dit voor elkaar zonder Claire in levensgevaar te brengen? Oscarwinnaar Ben Affleck regisseert en speelt in de misdaadthriller The Town.

Lees de recensie van The Town geschreven door Thomas Hermssen -

Bekijk de trailer van The Town.

Mannenharten (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Mark de Cloe | Cast: Katja Herbers, Hadewych Minis, Georgina Verbaan, Barry Atsma

Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.

Lees de recensie van Mannenharten geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Mannenharten.

Nebraska (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Alexander Payne | Cast: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb, Bob Odenkirk

Alexander Payne, de man achter films als Sideways (2004) en The Descendants, is terug met een nieuwe film: Nebraska. Hoofdrollen zijn er voor Bruce Dern en Will Forte. Dern speelt Woody, een man die ervan overtuigd is dat hij een miljoen dollar heeft gewonnen. Daartoe reist hij van Montana naar Nebraska om het geldbedrag op te halen. David, de zoon van Woody, besluit mee te gaan om erop toe te zien dat zijn vader niet in de problemen komt.

Lees de recensie van Nebraska geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Nebraska.


NieuwsFilm

meest populair