Holly Mae Brood deelt haar achterwerk met heel Nederland met haar 'Dear Future Me'-foto's

Holly Mae Brood deelt haar achterwerk met heel Nederland met haar 'Dear Future Me'-foto's

De Nederlandse actrice Holly Mae Brood ligt alleen op een bankje, op prachtige foto's.

De afgelopen dagen zagen we al heel wat foto's voorbij komen uit het boek Dear Future Me van fotograaf Jasper Suyk. Hij maakte het boek in samenwerking met 28 bekende Nederlandse celebs.

In het boek Dear Future Me zijn er ook foto's te zien van Holly Mae Brood, de dochter van Xandra Jansen en Herman Brood. Met haar bijna kwart miljoen volgers op Instagram deelde Holly Mae twee van de door Suyk gemaakte foto's.

Dear Future Me
"Wat een vet project. Dear Future Me: Een project van Jasper Suyk waarin ik met 27 andere prachtige vrouwen n**kt ga voor het goede doel... Bestel dit bijzondere boek en steun Pink Ribbon, ActionAid en Return to Sender," schrijft Holly Mae bij de foto's op Insta.

Je kent Holly Mae mogelijk van haar rol als Amy Kortenaer in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden. Ook sprak ze stemmen in voor Spider-Man: Into the Spider-Verse en Puss in Boots: The Last Wish en speelde een rol in de Netflix-film The Takeover uit 2022.

Heel Nederland
Net als Katja Schuurman (foto's en foto's), Geraldine Kemper (foto's), Jennifer Hoffman (foto's) en Elise van der Horst (foto's) staat op Holly Mae bijzonder opvallend in het tafelboek van Suyk.


Wil jij de spectaculaire foto's van de 29-jarige Holly Mae Brood zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair