Jennifer Hoffman in "eva-kostuum" op het aanrecht trekt veel bekijks

Jennifer Hoffman in "eva-kostuum" op het aanrecht trekt veel bekijks

De Nederlandse actrice Jennifer Hoffman gaat voor het goede doel "uit de kleren".

Nadat we gisteren Katja Schuurman nog aandacht opeiste voor het goede doel, blijkt dat ook Jennifer Hoffman (All Inclusive) meedoet. Ook zij is namelijk een van de 28 vrouwen die zichzelf bloot geven, letterlijk en figuurlijk.

Dit doen de dames voor het boek Dear Future Me van fotograaf Jasper Suyk. Het opbrengst van het boek wordt verdeeld over drie goede doelen, namelijk Return to Sender, ActionAid Nederland en Pink Ribbon.

Letterlijk en figuurlijk
"Voor het goede doel gaven 28 vrouwen zichzelf bloot. Letterlijk en figuurlijk. Fysiek en per brief. Ook ik," schrijft Jennifer op Instagram bij de mooie zwart-witfoto. "Een ode aan de vrouw en de mentale reis die erbij hoort."

En: "Je kunt dit prachtige boek kopen, Dear Future Me van Jasper Suyk vol met waanzinnig mooie foto's van fantastische vrouwen. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor een gouden driehoek aan goede doelen die vrouwen in hun kracht helpen zetten."

Trots
Jennifer is trots dat ze deel heeft kunnen nemen aan het project en sluit haar post af met: "Uniek en bijzonder project en ik ben zo trots dat ik hier aan mee heb gedaan." Op de foto zien we haar in eva-kostuum op het aanrecht zitten, terwijl ze haar voet wast.


De 42-jarige Jennifer Hoffman op het aanrecht zien zitten? Check de foto dan hier op haar Instagram-pagina.

Wil je de foto van Katja Schuurman zien, dan vind je deze in het artikel Katja Schuurman wil aandacht en toont haar achterwerk aan heel Nederland.

NieuwsFilm

meest populair