Katja Schuurman wil aandacht en toont haar achterwerk aan heel Nederland

Katja Schuurman wil aandacht en toont haar achterwerk aan heel Nederland

De Nederlandse actrice heeft nieuws en komt ook met een opvallende foto.

Katja Schuurman weet hoe ze dan aandacht moet trekken. Dit doet ze in films, op televisie, op het podium en uiteraard op Instagram. Als je dacht dat ze misschien haar wilde haren verloren was, dan moet je haar nieuwste foto maar even bekijken.

Op Instagram deelt ze namelijk een kiekje vanuit de keuken. We zien haar als een soort roodkapje verkleed en voor het oog van de camera trekt ze even haar rok omhoog waardoor haar achterwerk te zien is.

Dear Future Me
"Vandaag de boeklancering van Dear Future Me, een project van Jasper Suyk waarin 28 vrouwen zich letterlijk en figuurlijk bloot geven op de foto én een brief schrijven naar hun toekomstige zelf," schrijft ze bij de post.

"Ik vind het prachtig geworden. Hierbij een foto zònder blote tepels, want dat kan natuurlijk echt niet. De volledige winst gaat naar goede doelen voor vrouwen!" voegt Katja toe.

Foto
De foto's in het boek zijn dus genomen door Jasper Suyk, de fotograaf die lange tijd een relatie had met Romy Monteiro. Wil je de foto van Katja zien, dan vind je deze via onderstaande link.


De foto's van de nu 48-jarige Katja Schuurman zien? Je vindt deze op haar Instagram-pagina.

Katja zie je overigens komende periode in twee films. Ze neemt op dit moment de komedie De Mannenmaker van Jamel Aattache op en daarna gaat ze aan de slag met de komedie De Mooiste dag van Appie Boudellah.

NieuwsFilm

meest populair