Romy Monteiro in laag zwart jurkje: zo zag je haar nog nooit

Romy Monteiro in laag zwart jurkje: zo zag je haar nog nooit

De Nederlandse Romy Monteiro celeb ziet er weer even zo stijlvol als uitdaging uit.

De Nederlandse celeb Romy Monteiro kennen we alweer bijna tien jaar. In 2014 deed ze namelijk mee aan The Voice of Holland en een jaar later had ze al de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard.

Sindsdien is de in Utrecht geboren brunette niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Ook op Instagram doet ze het goed met een fraaie 147K volgers. Nu hebben we mooie kiekjes van haar die ze zelf op Instagram zette.

Acteren
Romy kennen we vooral van allerlei snabbels in televisieprogramma's. Te denken valt aan de kindershow Mijn vader is de beste in 2017 en het programma DanceSing in 2019. Later deelde ze de punten uit voor Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival 2021. En verleden jaar was ze nog een panellid in Secret Duets.

Los van haar optredens op het podium, acteerde ze één keer in een televisieserie, namelijk in Goede tijden, slechte tijden. Vanaf maart 2021 speelde ze in 31 afleveringen de rol van het personage Indra Kalkhoven. Andere acteerklussen heeft ze aan haar voorbij laten gaan.

Zwart
Op Instagram zien we Romy nu in een prachtig zwart jurkje dat haar uiteraard prachtig om het lijf zit. "Casual en comfy de dag beginnen beginnen! Schijnt het halve werk te zijn..." schrijft ze erbij. Op de tweede foto zien we hoe ze er in de ochtend bij loopt. Check beide foto's via onderstaande link.


Zien hoe de 30 jarige Romy erbij ligt in haar bikini? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.

Haar vriend Jasper Suyk, die fotograaf is, zal waarschijnlijk met haar op pad zijn gegaan en Romy had dan ongetwijfeld haar eerste outfit aan.

NieuwsFilm

meest populair