Geraldine Kemper zet alle schaamte aan de kant en laat je mond wagenwijd openvallen

Geraldine Kemper zet alle schaamte aan de kant en laat je mond wagenwijd openvallen

Na Katja Schuurman en Jennifer Hoffman hebben we nu ook kiekjes van Geraldine Kemper.

Als actrice is Geraldine Kemper (Sterke Verhalen, Onderweg naar Morgen) geen enorm grote naam, maar als televisiepresentatrice hebben we haar uiteraard al vaker gezien. Net als Katja Schuurman en Jennifer Hoffman zien we Geraldine nu met flink opvallende foto's in de media.

De in Volendam geboren Geraldine doet namelijk ook mee aan het boek Dear Future Me, waarin 28 bekende Nederlandse dames letterlijk en figuurlijk een en ander prijsgeven. Geraldine deelde de kiekjes met haar 659K volgers.

Trots
"Zo trots op het project. Op de vrouwen. Op Jasper Suyk," schrijft de in 1990 geboren blondine op Instagram. "N**kt voor het goede doel. Tuurlijk! Alle opbrengst van het boek gaat naar ActionAid, waar ik ambassadeur van ben, Return to Sender en Pink Ribbon."

En "Dear Future Me, een project van Jasper Suyk waarin 28 vrouwen zich letterlijk en figuurlijk bloot geven op de foto én een brief schrijven naar haar toekomstige zelf." Wil je het boek aanschaffen, dan ben je zo'n 70 euro kwijt via de website Dear Future Me.

Opvallend
Ondertussen zijn de foto's van Katja Schuurman en van Jennifer Hoffman op heel wat websites te zien. Die van Geraldine hebben we op FilmTotaal nog te goed. Bekijk ze via onderstaande link. Dan zie je haar in "eva-kostuum" voor een raam en in een stoel, en geeft ze haar meest zwoele blik prijs in de camera.


De 33-jarige Geraldine Kemper in eva-kostuum zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair