Zo zag je de prachtige Elise van der Horst nog niet eerder

Zo zag je de prachtige Elise van der Horst nog niet eerder

De zangeres en presentatrice Elise van der Horst glittert erop los in het boek Dear Future Me,

Zangeres en voorheen ook acterende Elise van der Horst alias EliZe staat net als Katja Schuurman, Geraldine Kemper en Jennifer Hoffman in het boek Dear Future Me, van fotograaf Jasper Suyk. EliZe deelde een reeks prachtige foto's op haar Instagram.

De in Utrecht geboren Elise ken je ook als tv-presentatrice van shows als So You Think You Can Dance en Kids Top 20. Ook dook ze op in allerlei tv-shows, zoals in 2022 nog in Secret Duets. Je zag haar eveneens (even) in films als Liefde zonder grenzen, First Kiss en Bella's Donna's.

Prachtig
"Van het T*etenlied naar een shoot in dit prachtige boek. Ik ben super trots op m'n goede vriend Jasker Suyk Voor zijn project Dear Future Me heeft hij 28 vrouwen gefotografeerd die zich letterlijk en figuurlijk blootgeven," aldus Elise bij een van haar posts.

En: "Niet alleen op de foto, maar ook door het schrijven van een brief naar hun toekomstige zelf. De volledige winst gaat naar goede doelen voor vrouwen!"

Laag glitters
In een tweede post meldt Elise: "Het boek is inmiddels uitverkocht, maar de 2e druk komt er aan." We zien opnieuw een reeks van de sfeervolle beelden van fotograaf Suyk. Elise, die haar lijf ogenschijnlijk heeft laten "dompelen" in een laag glitters, werd zo prachtig vormgegeven door makeup-topper Jedidjah Kuijten.


De foto's van de 42-jarige Elise van der Horst zien? Check deze dan op haar Instagram, ook hier.

Nog even die eerdere foto's van Katja Schuurman (hier en hier), Geraldine Kemper (hier) en Jennifer Hoffman (hier) bekijken? Je vindt ze via de voorgaande links.

NieuwsFilm

meest populair