Katja Schuurman geeft nog meer prijs: ze doet er gewoon een schepje bovenop

Katja Schuurman geeft nog meer prijs: ze doet er gewoon een schepje bovenop

Na de eerste foto van Katja Schuurman met haar jurk omhoog, is er nog een verstopte foto.

Deze week dagen we onder meer Katja Schuurman, Geraldine Kemper en Jennifer Hoffman op foto's die zijn opgenomen in het boek Dear Future Me, van fotograaf Jasper Suyk. Van Katja is er echter nog een foto die wat minder makkelijk te vinden is.

Katja schreef op haar Instagram de volgende tekst "zònder bl*te t*pels, want dat kan natuurlijk echt niet." Misschien was niet heel snel duidelijk wat ze daar exact mee bedoelde, maar op de Insta en de website van het boek is een andere foto van haar te zien.

Tweede foto
Op de website van het boek staat het volgende te lezen: "Een ode aan het vrouwelijke lichaam én de mentale reis die daarbij hoort. Kwetsbaar, echt, puur, eigen, uniek. Met Dear Future Me, vraagt fotograaf Jasper Suyk achtentwintig vrouwen zich bloot te geven."

"Letterlijk en figuurlijk, door ze op hun krachtigst, zachtst en vrijst te fotograferen, maar ook door ze een kritische vraag te stellen: wie ben je nou echt?"

Katja op de Koffietafel
Op de website zien we een aantal foto's van en uit het boek. Een van de foto's uit het boek is van Katja en we zien haar een fles drank leeggieten over haar lijf. Een prima tweede foto van Katja, die uiteraard voldoende aandacht vestigt op het boek van 64,95 euro, exclusief verzendkosten.


De tweede foto van de 48-jarige Katja Schuurman in de keuken zien? Je vindt deze op de website van het boek en gecensureerd op de bijhorende Instagram-pagina.

Mocht je de foto's van eerdere foto's van Katja (hier), Geraldine Kemper (hier) en Jennifer Hoffman (hier) nog niet hebben gezien, dan vind je die op FilmTotaal via de linkjes.

NieuwsFilm

meest populair