Mila Kunis op foto waardoor je op slag verliefd wordt

Mila Kunis op foto waardoor je op slag verliefd wordt

De actrice zien we - op dit moment - helaas wat minder in Hollywood-films.

Actrice Mila Kunis was lange tijd veel gezien in Hollywood-films, maar de laatste jaren horen we toch wat minder van de brunette. Ook op Instagram zien we weinig van haar, aangezien ze geen of weinig social-kanalen heeft.

De in Tsjernivtsi, Oekraïne geboren Mila ken je waarschijnlijk uit films als Black Swan, Ted en Bad Moms, maar haar grote doorbraak kende ze met That '70s Show van 1998 - 2006.

Films en series van nu
De afgelopen jaren zien we haar bijzonder weinig in films en series. Ze was de afgelopen periode te zien in de film Luckiest Girl Alive en de tv-series The Boys en That '90s Show. Ook sprak ze stemmen in voor de animatieseries Stoner Cats en Family Guys.

Op de IMDb staat aangegeven dat ze werkt aan twee films, namelijk de dramakomedie Goodrich met ook Michael Keaton en Kevin Pollak en de actiemisdaadkomedie Jackpot met ook Jennifer Garner en Bruan Cranston. Er komt dus zeker meer Mila aan.

Prachtige foto's
Uiteraard zijn er voldoende fansites waarop oudere en recente foto's van Mila te zien zijn. Zo is er de fanpage 'Mila Kunis', met de omschrijving: "Dit is een fan-account, ik ben Mila niet. Mila Kunis heeft geen socials".

Op de foto zien we de prachtige Mila en het wordt maar weer duidelijk wat een prachtige vrouw ze is. Je zou op slag verliefd op haar kunnen worden.


wil je ook op slag verliefd worden op de 39 jarige Mila Kunis? Check dan deze foto op de Instagram-fanpage.

Bekijk de afbeeldingEMMA DECKERS IN OPVALLEND JURKJE
Emma Deckers in flink doorschijnend jurkje waar je mond wagenwijd van openvalt

Bekijk de afbeeldingRITA ORA EN HAAR BOEZEM
Doorschijnend pakje van Rita Ora laat haar niet te missen boezem zien


NieuwsFilm

meest populair