Emma Deckers in flink doorschijnend jurkje waar je mond wagenwijd van openvalt

Emma Deckers in flink doorschijnend jurkje waar je mond wagenwijd van openvalt

De Nederlandse celeb ziet er 'stunning' uit op de rode loper.

Al meerdere keren zetten we Emma Deckers in het zonnetje op FilmTotaal en dat kwam dan niet door haar prestaties in een film. De Nederlandse celeb - en dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek - weet vooral op te vallen met zonnige foto's op Instagram.

Dit keer staat ze in de schijnwerpers doordat ze aanwezig was bij de première van Black Lotus, de actiefilm met niemand minder dan onze eigen Rico Verhoeven in de hoofdrol.

Discipel
Zelf speelde in bijzonder weinig producties. We herinneren je er nog een keer aan. Ze was in 2019 te zien in een aflevering van GTST Stories en een jaar later dook ze op in de films Natural Disasters en Alles is zoals het zou moeten zijn.

Heel recent had ze nog een rol in The Passion. Daarin speelde Emma een van de discipelen.

Rode loper
"Black Lotus première 🖤 top avond!" schrijft Emma bij een foto in een wel heel opvallend doorschijnend jurkje. Ze was er samen met haar moeder Daphne. Zij schreef wat meer op haar Instagram:

"Gisteravond ben ik met @emmadeckers naar de première van Black Lotus geweest, de actiefilm met Rico Verhoeven in de hoofdrol. Mooi om te zien hoeveel durf en ambitie Rico Verhoeven, Dutch FilmWorks en Tom de Mol Productions hebben gehad om zo'n grote, internationale productie neer te zetten!"


De foto van de 24 jarige Emma Deckers zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingKatja Schuurman maakt je gek
Katja Schuurman maakt je compleet gek met deze Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingJanuary Jones gewaagd
'X-Men' ster January Jones deelt haar borsten op super gewaagde Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair