Doorschijnend pakje van Rita Ora laat haar niet te missen boezem zien

Doorschijnend pakje van Rita Ora laat haar niet te missen boezem zien

De actrice is dik met regisseur Taika Waititi.

Zangeres en actrice Rita Ora weet wel hoe ze haar fans warm krijgt. Naast haar zwoele muziek gooit ze regelmatig foto's op Instagram in uiteenlopende weinig verhullende kleding. Dit keer zien we de celeb in een doorschijnend soort van cat-suit op Instagram.

Rita is voornamelijk zangeres, maar ze speelt ook in flink wat films en series. Denk maar aan de films Twist (2021), Pokémon: Detective Pikachu (2019) en de drie Fifty Shades-films.

Haar volgende film staat nog even in de wacht: De fantasyfilm Wonderwell van regisseur Vlad Marsavin met ook rollen voor Carrie Fisher, Kiera Milward, Nell Tiger Free en Sebastian Croft.

In opvallend pakje op Insta
Voor het verjaardagsfeestje van regisseur en acteur Taika Waititi ([i]Thor: Love and Thunder) waren heel wat celebs bij elkaar gekomen. De in Pristina te Kosovo geboren Rita was gehuld in een doorschijnend geheel dat duidelijk wat meer van haar lichaam laat zien.

"Cutie with the boot - ieeee 🖤," schrijft Rita bij de reeks foto's. Ook kun je via onderstaande links een blik werpen op hoe het feestje van Waititi zo ongeveer verliep.


Zien hoe de 30 jarige Rita Ora eruit ziet in haar pakje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina. En de feestfoto's ook.


NieuwsFilm

meest populair