100-jarige Disney komt met speciale trailer vol Marvel, Star Wars en meer

100-jarige Disney komt met speciale trailer vol Marvel, Star Wars en meer

"Jullie hebben deze droom laten uitkomen."

Aankomende nacht is het weer tijd voor de jaarlijkse Super Bowl-wedstrijd. Tijdens Super Bowl LVII strijden de clubs Philadelphia Eagles en Kansas City Chiefs om de felbegeerde Super Bowl Trophy, nu in handen van de Los Angeles Rams.

Wereldwijd zullen meer dan 100 miljoen mensen inschakelen om de wedstrijd te zien. De kick-off is om 0.30 uur Nederlandse tijd en te volgen op ESPN, ESPN4 en BBC One.

In de States wordt de Super Bowl uitgezonden op de zender FOX, inclusief vele gave en peperdure reclamespots.

Disney komt met speciale trailer
Eerder vandaag lieten we al zien welke trailers er tijdens de Super Bowl verwacht worden. Disney heeft nu een speciale video online gezet, namelijk Disney100.

"Het 100-jarig jubileum van Disney begint met een speciale video ter ere van de fans en verhalenvertellers die deze droom hebben waargemaakt," valt er op YouTube bij de video te lezen.

Wereldklasse
"Een beetje Disney-geschiedenis: van een bescheiden begin als een tekenfilmstudio in de jaren 1920 tot zijn vooraanstaande naam in de entertainmentindustrie van vandaag," valt er nog meer te lezen, "zet Disney met trots zijn nalatenschap voort van het creëren van verhalen en ervaringen van wereldklasse voor elk gezinslid."

Disney100 Special Look
Hieronder zie je de video en deze wordt ook tijdens de Super Bowl uitgezonden, evenals tal van spots (en online volledige trailer) voor de Disney-titels.

Denk dan aan waarschijnlijk Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Lucasfilms Indiana Jones and the Dial of Destiny, Pixars Elemental en Disney's eigen The Little Mermaid. En misschien nog wel meer.



NieuwsFilm

meest populair