'The Flash', 'The Little Mermaid', 'Transformers 7' en meer krijgen vannacht een trailer

'The Flash', 'The Little Mermaid', 'Transformers 7' en meer krijgen vannacht een trailer

Deze Super Bowl-trailers verschijnen aankomende nacht online.

De afgelopen dagen zagen we al wat zogenaamde Big Game-spots voorbijkomen. Deze worden uitgezonden voor of tijdens de Super Bowl-wedstrijd. De clash tussen Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs is een van de grootste (tv-)events van het jaar.

De kosten van een tv-spotje van circa 30 seconden zijn enorm en naast dat vele merken weer uitpakken met peperdure reclamespotjes debuteren ook de nodige tv-trailers. Hieronder de trailer die worden verwacht.

Super Bowl-filmtrailer
De afgelopen dagen zagen we al spotjes voorbijkomen van Scream VI, 65 en Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves en de tv-serie Poker Face. Deze zie je hieronder toegevoegd.

Van de films Fast X, The Flash, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, The Super Mario Bros. Movie, Pixar's Elemental, The Little Mermaid, Indiana Jones and the Dial of Destiny, Transformers: Rise of the Beasts en Cocaine Bear worden ook spots verwacht.

Op Nederlandse televisie te zien
In Nederland kun je het event om 00.30 uur Nederlandse tijd kijken op ESPN en ESPN 2. Overigens worden de trailers niet in Nederland uitgezonden, maar ze verschijnen uiteraard wel online.






NieuwsFilm

meest populair