3 acteurs die perfect zijn om Ben Affleck te vervangen als Batman

3 acteurs die perfect zijn om Ben Affleck te vervangen als Batman

De iconische held wordt de komende jaren weer een van de belangrijkste helden in de films en series.

Het DC-universum wordt zeer waarschijnlijk van de grond af aan opgebouwd nu Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn en producent Peter Safran leidinggeven aan de superheldenfilmstudio. Het gevolg is dat onder meer Ben Affleck vertrekt als Batman. FilmTotaal heeft vandaag drie acteurs op een rijtje gezet die perfect zouden voor die rol in het nieuwe DC-universum.


Bekijk de afbeelding
Jacob Elordi
Jacob Elordi beleefde zijn grote doorbraak in de Netflix-romkom The Kissing Booth. Veel lof kreeg hij voor zijn vertolking van de narcistische sociopaat Nate Jacobs in de HBO-serie Euphoria. Momenteel werkt hij aan de biopic Priscilla, waarvoor hij in de huid kruipt van de legendarische zanger Elvis Presley.

De acteur timmert dus lekker aan de weg in Hollywood en een grote rol in een superheldenuniversum zou een mooie stap zijn in zijn carrière. Daarbij lijkt hij uiterst geschikt voor de Batman. Niet alleen heeft hij zonder twijfel het benodigde talent om de burgerwacht van Gotham City neer te zetten; ook heeft hij de perfecte superheldenkaaklijn (ook niet onbelangrijk).


Bekijk de afbeelding
Robert Pattinson
Een naam die niet in deze lijst mag ontbreken: Robert Pattinson. De acteur speelde de burgerwacht in vleermuispak dit jaar in The Batman van Cloverfield-regisseur Matt Reeves. Deze film staat alleen volledig los van het verdere DC-universum met andere helden als Superman en Wonder Woman.

Hoewel Gunn recent een gerucht heeft ontkracht dat hij Pattinson heeft gevraagd om ook de Batman te worden van het nieuwe DC-universum, zou dat eigenlijk geen verkeerd idee zijn. Pattinson, die verder onder meer bekend is van Twilight en Tenet, is immers een geweldige Batman.


Bekijk de afbeelding
Jon Hamm
Jon Hamm is dan wel de oudste acteur van dit lijstje (Gunn en Safran lijken voor een jonge cast te willen gaan), maar misschien tegelijk de beste keuze voor de rol. Hamm wordt al heel wat jaren gelinkt aan Batman en heeft zelfs meermaals in interviews aangegeven dolgraag de iconische DC-held te willen vertolken.

De acteur uit onder meer No Sudden Move en Top Gun: Maverick zou ongetwijfeld niet alleen overtuigen als Batman, maar ook als de gekwelde miljardairszoon Bruce Wayne die achter die dekmantel schuilgaat. Wat ons betreft absoluut een optie om te overwegen.



Bekijk de afbeeldingLEES OOK DIRECT
3 acteurs die perfect zouden zijn als Superman in het nieuwe DC-universum


NieuwsFilm

meest populair