3 acteurs die perfect zouden zijn als Superman in het nieuwe DC-universum

3 acteurs die perfect zouden zijn als Superman in het nieuwe DC-universum

De iconische held wordt de komende jaren weer een van de belangrijkste helden in de films en series.

Het DC-universum wordt zeer waarschijnlijk van de grond af aan opgebouwd nu Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn en producent Peter Safran leidinggeven aan de superheldenfilmstudio. Hierdoor is het ook onzeker of Henry Cavill terugkeert als Superman. FilmTotaal heeft vandaag drie acteurs op een rijtje gezet die perfect zouden voor die rol in het nieuwe DC-universum.


Bekijk de afbeelding
David Corenswet
Superman moet niet alleen kracht uitstralen, maar ook gerechtigheid en hoop. David Corenswet voldoet absoluut aan dat plaatje. De 29-jarige acteur speelde eerder mooie rollen in de Netflix-series The Politician en Hollywood.

Corenswet is ook een naam die regelmatig door fans wordt aangedragen als eventuele opvolger van Cavill. De mantel van de man van staal zou hem absoluut niet misstaan.


Bekijk de afbeelding
Penn Badgley
Penn Badgley stond eerder in ons lijstje voor acteurs die perfect zouden zijn als Marvels nieuwe Mr. Fantastic, maar de You-hoofdrolspeler zien we zeker ook als nieuwe Superman.

Naast het feit dat hij ontzettend getalenteerd is, lijkt Badgley qua uiterlijk ook een beetje op Cavill. Dat maakt de acceptatie van een nieuwe acteur in de iconische rol wellicht ook wat gemakkelijker voor fans.


Bekijk de afbeelding
Henry Cavill
Tijd om kleur te bekennen: het zou doodzonde zijn als Henry Cavill niet terugkeert als Superman in het nieuwe DC-universum. De Britse acteur doet het immers fantastisch in de rol en fans willen dolgraag meer van hem zien.

Het is jammer dat hij nog maar weinig kansen heeft gehad om de verschillende lagen van de populaire superheld te verkennen. Of hij nou een soort Superman 2.0 gaat spelen of de oude blijft: Cavill blijft wat ons betreft de beste keuze.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair