De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Bad Boys (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Téa Leoni, e.a.
Vrijgezel Mike Lowrey en vader-van-drie-kinderen Marcus Burnett werken allebei als undercoveragent. Wanneer een beruchte Franse crimineel een lading heroïne terugsteelt van de politie en bewijsmateriaal meeneemt, krijgen de twee drie dagen de tijd om de zaak op te lossen. Door de situatie worden ze gedwongen om van identiteit te wisselen.

Dangerous Lies (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Scott | Cast: Camila Mendes, Jessie T. Usher, Elliot Gould, e.a.
Katie en Adam proberen zich staande te houden in de harde wereld van werkloosheid en studieschulden. Wanneer het jonge stel onverwacht een fortuin erft, lijken hun proberen voorgoed voorbij. Maar deze erfenis blijkt al snel de start van nog meer ellende. Katie raakt namelijk verwikkeld in een spel vol wantrouwen, bedrog en moord.

Black Mass (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Cooper | Cast: Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, e.a.
Gangster James 'Whitey' Bulger prijkte jarenlang op de 'most wanted'-lijst van de FBI. Agent John Connolly wil graag carrière maken en benadert Bulger om zijn informant te worden om een andere maffiafamilie uit te kunnen schakelen. Nadat de FBI echter zijn doel heeft bereikt, komen de autoriteiten echter hem én zijn FBI-partner aan.

Closer (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Nichols | Cast: Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts, e.a.
Stripteuse Alice ontvlucht New York en vertrekt naar Londen, waar ze na een aanrijding door ene Daniel naar het ziekenhuis wordt gebracht. Deze ontmoeting is het begin van een romance. Later wanneer Daniel succesvol schrijver is, wordt hij van straat geplukt door fotografe Anna. De twee krijgen wat, maar dat belet Anna niet om een affaire te beginnen met dermatoloog Larry, die op zijn beurt zijn oog heeft laten vallen op Alice.

Run All Night (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jaume Collet-Serra | Cast: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman, e.a.
Huurmoordenaar Jimmy Conlon is inmiddels op leeftijd en heeft zijn beste tijd wel gehad. Op een kerstfeestje komt hij in contact met zijn oude boevenvriend Shawn Maguire. De twee komen lijnrecht tegenover elkaar te staan wanneer Conlon zich genoodzaakt ziet om een handlanger van Shawn te doden. Deze schietpartij geeft ook aanleiding voor hoofdagent Harding om opnieuw een klopjacht naar Conlon te openen. Hij zit al dertig jaar achter hem aan.


En verder onder meer...

Avontuur
Blood Diamond (2006)

Documentaire
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story (2020)

Drama
All Day and a Night (2020)

Horror
Friday the 13th (2009)

Komedie
Late Night (2019)

Misdaad
Vault (2019)

Romkom
The Half of It (2020)
Blended (2014)

NieuwsFilm

meest populair