Bioscoopfilms week 28: War for the Planet of the Apes, Wish Upon & meer

Bioscoopfilms week 28: War for the Planet of the Apes, Wish Upon & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

War for the Planet of the Apes (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Reeves | Cast: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval

Caesar en zijn apen worden in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen, geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Caesar en Colonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van zowel hun soort als de toekomst van de planeet al bepalen.

Lees de recensie van War for the Planet of the Apes geschreven door Martijn -

Bekijk de trailer van War for the Planet of the Apes.

Una (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benedict Andrews | Cast: Rooney Mara, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Tobias Menzies

Als onverwachts een jonge vrouw aankomt in de werkplek van een oude man, op zoek naar antwoorden, dreigen de geheimen uit zijn verleden zich te ontrafelen. Hun confrontatie legt verborgen herinneringen en verlangens waar niet over gesproken mag worden bloot.

Lees de recensie van Una geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van Una.

Viceroy's House (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gurinder Chadha | Cast: Gillian Anderson, Michael Gambon, Manish Dayal, Hugh Bonneville

Lord Mountbatten krijgt de taak om India naar onafhankelijkheid te leiden. Daarbij moet hij omgaan met conflict, want de verschillende kanten botsen met elkaar. Bekijk de trailer van Viceroy's House.

Wish Upon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: John R. Leonetti | Cast: Joey King, Ryan Phillippe, Ki Hong Lee, Mitchell Slaggert

Een tienermeisje dat flink gepest wordt, ontdekt een doos met magische krachten. Die komen echter tegen een hoge prijs...

Lees de recensie van Wish Upon geschreven door Martijn -

Bekijk de trailer van Wish Upon.

La fille de Brest (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emmanuelle Bercot | Cast: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh

Irène Frachon, een dokter die in het Bretonse stadje Brest woont, durft het op te nemen tegen de Franse farmaceutische industrie en helpt de media een schandaal bloot te leggen rond de commercialisering van een controversieel medicijn dat tot de dood van honderden mensen geleid zou hebben.

Lees de recensie van La fille de Brest geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van La fille de Brest.

Koza (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ivan Ostrochovský | Cast: Peter Baláz, Nikola Bongilajová, Stanislava Bongilajová, Ján Franek

Koza moet nog eenmaal de ring in. Niet voor de eer, maar puur voor het geld. Dat komt omdat hij de eindjes niet meer aan elkaar geknoopt krijgt, en zijn vriendin zwanger is. Bekijk de trailer van Koza.

The Swedish Theory of Love (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Erik Gandini | Cast: Erik Gandini, Lars Trägårdh, Marie Helena Fjällås, Marta Corradi

Internationaal wordt Zweden gezien als een perfect land. Een rolmodel, dat veel bereikt heeft. Deze film kijkt naar de zwarte gaten die bestaan in die gemeenschap. Bekijk de trailer van The Swedish Theory of Love.

Louise en hiver (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-François Laguionie | Cast: Diane D'Assigny, Dominique Frot, Antony Hickling, Jean-François Laguionie

Louise, een oude vrouw, strandt in een resort aan zee, nadat ze de laatste trein dat vakantieseizoen gemist heeft. In plaats van in paniek te raken, accepteert ze haar lot en besluit ze gewoon om te gaan met de problemen waar ze voor komt te staan.

Lees de recensie van Louise en hiver geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Louise en hiver.

NieuwsFilm

meest populair