TV-tips week 19: Fast & Furious 7, The Ghost Writer & meer

TV-tips week 19: Fast & Furious 7, The Ghost Writer & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

The Rock (1996)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, John Spencer

De legendarische legerheld Francis X. Hummel en zijn eersteklas team soldaten gijzelen een groep toeristen op Alcatraz en eisen een losgeld van honderd miljoen dollar. Als ze dit bedrag niet krijgen, zullen ze dodelijke gifgasraketten op San Francisco afvuren. Expert op het gebied van chemische wapens Stanley Goodspeed en John Patrick, de enige man die ooit levend van Alcatraz is ontsnapt, krijgen de opdracht de stad te redden van de ondergang. Bekijk de trailer van The Rock.

Men in Black (1997)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Barry Sonnenfeld | Cast: Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio

Men in Black is een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking. Bekijk de trailer van Men in Black.

Fast & Furious 7 (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Wan | Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Jason Statham, Michelle Rodriguez

Nadat ze Owen Shaw en zijn crew verslagen hebben, kunnen Dominic Toretto, Brian O'Connor en de rest van de crew weer naar de Verenigde Staten terugkeren. Eindelijk is er weer de mogelijkheid om een gewoon leven te leiden. Maar Owens oudere broer, Ian Shaw is uit op wraak en brengt de levens van de hele crew in gevaar. Nadat ze horen van Hans dood, gaat de crew er op uit om de man die één van hun leden vermoordde te grazen te nemen, voordat hij zijn slag kan slaan.

Lees de recensie van Fast & Furious 7 geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Fast & Furious 7.

The Ghost Writer (2010)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Roman Polanski | Cast: Ewan McGregor, Jon Bernthal, Tim Preece, James Belushi

Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter, 'The Ghost' instemt om de memoires te schrijven van de vroegere premier van Groot-Brittannië, Adam Lang, lijkt dat de kans van z'n leven te zijn. Hij vliegt naar het Amerikaanse huis van Adam Lang om de onafgemaakte biografie te kunnen voltooien van zijn voorganger die bij een ongeluk is omgekomen. De reputatie van de voormalige premier ligt onder vuur vanwege de beschuldiging dat hij op de hoogte was van het illegaal uitleveren van verdachte terroristen aan de CIA ten tijde van zijn premierschap. Het eiland waar Adam Lang samen met zijn vrouw Ruth en zijn persoonlijke assistente en tevens minnares Amelia en ook 'The Ghost' verblijft, wordt omringd door verslaggevers en demonstranten. Tijdens zijn schrijfwerk ontdekt 'The Ghost' geheimen die niet alleen de wereldpolitiek op haar grondvesten zal doen schudden, maar ook zijn eigen leven in gevaar zal brengen.

Lees de recensie van The Ghost Writer geschreven door Thomas Hermssen -

Bekijk de trailer van The Ghost Writer.

Nightcrawler (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Dan Gilroy | Cast: Jake Gyllenhaal, Michael Papajohn, Marco Rodríguez, Bill Paxton

Nightcrawler is een grimmig portret van de duistere kant van L.A en vertelt het verhaal van de curieuze en ambitieuze kruimeldief Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) die door de economische crisis moeilijk aan nieuw werk kan komen. Hij voelt zich aangetrokken tot de onderwereld van Los Angeles en als hij op een nacht verloren door de stad loopt stuit hij bij toeval op een paar aasgieren (nightcrawlers) in actie. Hij schaft een goedkope videocamera en een politieradioscanner aan en gaat op jacht. Verkeersongevallen, slachtoffers van overvallen, huisinbraken, niets lijkt te gek. De televisieproducente Nina (Rene Russo) is onder de indruk van zijn opnames en geeft Lou de kans om de misdaadjournalistiek te bedrijven. Hij heeft alleen geduchte concurrentie: Joe Loder (Bill Paxton) is een doorgewinterde professional die contacten bij de politie heeft en een vaste afnemer voor zijn opnames. Lou zoekt de grenzen van zijn werk op en gaat daar al snel overheen...

Lees de recensie van Nightcrawler geschreven door Lieuwe van Albada -

Bekijk de trailer van Nightcrawler.

Divergent (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Neil Burger | Cast: Shailene Woodley, Theo James, Ashley Judd, Jai Courtney

Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chigago. Beatrice (Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inweiding die het uiterste van haar vraagt.. maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

Lees de recensie van Divergent geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Divergent.

Festen (1998)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Thomas Vinterberg | Cast: Ulrich Thomsen, Henning Moritzen, Thomas Bo Larsen, Paprika Steen

De vader van de familie, Helge Klingenfeldt, (Moritzen) wordt 60 jaar en er wordt een groot feest gehouden. Er zijn nog wat spanningen binnen de familie vanwege de zelfmoord van één van Helge's dochters enkele weken terug. Dit wordt natuurlijk voor de gasten zoveel mogelijk verborgen, totdat zoon Christian (Thomsen) na het diner een speech geeft, waarbij de waarheid over de geliefde Helge naar boven komt. Bekijk de trailer van Festen.


NieuwsFilm

meest populair