Bioscoopfilms week 4: Moonlight, Live by Night & meer

Bioscoopfilms week 4: Moonlight, Live by Night & meer

Welke films draaien vanaf deze week allemaal in de bioscoop?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Live by Night (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Affleck | Cast: Ben Affleck, Scott Eastwood, Zoe Saldana, Elle Fanning

Een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Drooglegging en draait om een groep individuen die zich begeven in de wereld van de georganiseerde misdaad.

Lees de recensie van Live by Night geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Live by Night.

Resident Evil: The Final Chapter (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul W.S. Anderson | Cast: Ruby Rose, Milla Jovovich, Ali Larter, Iain Glen

Pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in Resident Evil: Retribution op. De mensheid staat op het punt de strijd te verliezen, nu Alice verraden is door Wesker in Washington D.C. Als enige overlevende van wat de laatste strijd tussen mens en de ondoden had moeten zijn, moet ze terugkeren naar de plek waar alles begonnen is: Raccoon City. Daar verzamelt de Umbrella Corporation zijn krachten voor een laatste aanval op de overgebleven overlevenden van de apocalyps. In een race tegen de klok moet Alice samenwerken met oude vrienden en vindt ze een onwaarschijnlijke bondgenoot. Tussen het terugkrijgen van haar bovenmenselijke krachten en de aanstaande aanval van Umbrella, moet Alice een moeilijk gevecht ondernemen om de mensheid te redden. Bekijk de trailer van Resident Evil: The Final Chapter.

Personal Shopper (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Assayas | Cast: Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz, Anders Danielsen Lie

De 25-jarige Maureen heeft een job die ze haat: ze bekommert zich om de garderobe van een mediafiguur. Iets beters vond ze echter niet om haar verblijf in Parijs te kunnen betalen, en te wachten. Wachten tot de geest van haar tweelingbroer opduikt. Deze is enkele maanden eerder verdwenen. Tot dan blijft de pauzetoets van haar leven ingedrukt.

Lees de recensie van Personal Shopper geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Personal Shopper.

Demain tout commence (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hugo Gélin | Cast: Omar Sy, Clémence Poésy, Antoine Bertrand, Ashley Walters

Samuel heeft het goed voor elkaar. Hij zit nergens aanv ast en woont dicht bij de mensen van wie hij houdt. Totdat één van zijn vroegere veroveringen voor de deur staat met Gloria, zijn dochter... Samuel gooit zijn leven om en zorgt jarenlang succesvol voor zijn dochter, totdat acht jaar later, haar moeder komt om het kindje terug te halen. Bekijk de trailer van Demain tout commence.

(M)uchenik (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kirill Serebrennikov | Cast: Pyotr Skvortsov, Viktoriya Isakova, Yuliya Aug, Aleksandra Revenko

Het hedendaagse Rusland. Een middelbare scholier raakt ervan overtuigd dat de wereld verloren is aan het kwaad. Hij daagt steeds meer het geloof en moraal van volwassenen om hem heen uit.

Lees de recensie van (M)uchenik geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van (M)uchenik.

Ron Goossens, Low Budget Stuntman (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steffen Haars, Flip Van der Kuil | Cast: Tim Haars, Maartje van de Wetering, Niels Verkooyen, Bo Maerten

Ron overleeft een spectaculaire dronkenmansactie maar net. Als zijn vriend Peter een filmpje daarvan online zet, gaat het viral. Een impresario ziet het wel zitten om Ron in te huren als stuntman. Dat ziet Ron eerst niet zitten, maar als Angela, de liefde van zijn leven, vreemdgaat, stelt ze hem een ultimatum om toch bij hem te blijven. Ron moet de meest succesvolle actrice van Nederland versieren...

Lees de recensie van Ron Goossens, Low Budget Stuntman geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Ron Goossens, Low Budget Stuntman.

Moonlight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Jenkins | Cast: Mahershalalhashbaz Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Alex R. Hibbert

Driedelig narratief dat draait om de kindertijd, pubertijd en de volwassentijd van een Afro-Amerikaanse man die overleeft in Miami's drugsverslaafde binnenstad.

Lees de recensie van Moonlight geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Moonlight.

Masha en de Beer naar de Bioscoop (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oleg Kuzovkov | Cast: --

Masha en de Beer komen naar de bioscoop! Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld, beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Z@pp! Bekijk de trailer van Masha en de Beer naar de Bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair