Dvd-releases week 41

Dvd-releases week 41

Met o.a. Elle, The Conjuring 2 en Our Kind of Traitor.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD.

The Conjuring 2 (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe, Frances O'Connor

In The Conjuring 2 zien we de meest schrikbarende onderzoeken die de Warrens ooit hebben gedaan. Ze reizen in de film af naar Noord-Londen om een alleenstaande moeder met vier kinderen te helpen. Dit gezinnetje wordt al enkele tijd geteisterd door kwaadwillige entiteiten.`

Lees de recensie van The Conjuring 2 geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van The Conjuring 2.

Miles Ahead (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Cheadle | Cast: Don Cheadle, Ewan McGregor, Emayatzy E. Corinealdi, Keith Stanfield

De biopic focust zich op een korte periode uit het leven van Miles Davis en we leren hem kennen in de tijd die leidde tot het opnemen van het album 'In a Silent Way' in 1969.Bekijk de trailer van Miles Ahead.

Elle (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling

Elle vertelt het verhaal van de meedogenloze zakenvrouw Michèle (Huppert). Zij is de eigenaar van een succesvol spellenbedrijf. Michèle komt op een dag thuis en daar wacht een onaangename verrassing. Een onbekende man verkracht haar, waarop ze besluit wraak te nemen. Dat verandert al snel in een spel dat op elk moment onbeheersbaar kan worden.

Lees de recensie van Elle geschreven door Jan Roselaar -

Bekijk de trailer van Elle.

Excess Flesh (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Kennelly | Cast: Bethany Orr, Mary Loveless, Wes McGee, Kristin Minter

Jill woont pas net in de stad en is sinds kort weer vrijgezel, maar heeft erg veel moeite om haar succesvolle medebewoonster bij te benen. Haar frustratie slaat om in haat jegens alles en iedereen om haar heen. Jill wil precies zo zijn als Jennifer en als dat niet lukt, dan moet Jennifer sterven...Bekijk de trailer van Excess Flesh.

De Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wolfgang Groos | Cast: Laura Antonia Roge, Marta Martin, Christiane Paul, Stipe Erceg

Zomervakantie! Eindelijk hebben de twee vampier zussen Dakaria en Sylvania de mogelijkheid om uit kamperen te gaan met hun vrienden Helen, Jacob en Ludo. Maar Dakaria komt te weten dat Krypton Krax, een vampierenband, op tournee is door Duitsland. Zij is extreem verliefd op Murdo, de zanger van de groep en daarom sluipt ze 's nachts stiekem het huis uit en vliegt naar het concert, ondanks het verbod van haar ouders. Maar de manager van de band, Xantor, heeft nog een appeltje te schillen met Dakaria's vader.

Lees de recensie van De Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van De Vampierzusjes 2: Vleermuizen in je buik.

The Letters (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Riead | Cast: Juliet Stevenson, Max von Sydow, Rutger Hauer, Priya Darshini

Een drama dat het leven van Moeder Teresa bestudeert aan de hand van de brieven die ze aan haar vriend en spiritueel adviseur Vader Celeste van Exem schreef, over een periode van bijna vijftig jaar.Bekijk de trailer van The Letters.

Our Kind of Traitor (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susanna White | Cast: Carlos Acosta, Radivoje Bukvic, Stellan Skarsgård, Mariya Fomina

Een doodgewoon Brits stel - Perry en Gail - raakt bevriend met Dima, een flamboyante en charismatische Rus. Wat het koppel niet weet is dat deze man geld witwast voor de Russische maffia en dat hij op de hielen wordt gezeten door een meedogenloze MI6-agent en de Britse overheid.

Lees de recensie van Our Kind of Traitor geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Our Kind of Traitor.

Level Up (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Randall | Cast: Joshua Bowman, Neil Maskell, William Houston, Kulvinder Ghir

Het jonge koppel Matt en Anna woont in Londen. Anna weet wat ze wil en is net begonnen met haar carrière, daar waar Matt nog steeds worstelt met het vinden van een doel. Ze zien er gelukkig uit, maar in werkelijkheid lopen de spanningen op. Alles verandert op een vroege morgen wanneer gemaskerde mannen voor hun appartement staan en Anna ontvoeren. De mannen vallen Matt aan, hijsen hem in een mysterieuze vest en overhandigen een mobiele telefoon. Hij moet hun instructies opvolgen en ergens een pakketje afleveren. Anders wordt zijn vriendin gedood.Bekijk de trailer van Level Up.

Sucker (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Chessell | Cast: Timothy Spall, Kat Stewart, Jacinta Stapleton, Lily Sullivan

De Chinees-Australische tiener Lawrence zakt voor zijn schoolexamens omdat hij gespiekt heeft. Het verwoest zijn dromen om te beginnen met een medische opleiding. Die zomer brengt hij door op een landgoed, waar hij de Professor, een bedrieger, en diens cynische dochter Sarah leert kennen. Zij leren hem dat zelfs de beste bedrieger niet om de liefde heenkan.Bekijk de trailer van Sucker.

Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Curt Geda | Cast: Carlos Alazraqui, Troy Baker, Chris Diamantopoulos, John Di Maggio

Mr. Freeze activeert zijn nieuwste uitvinding samen met twee van Gothams meest formidabele vijanden, Killer Croc en Bane. De boel gaat van kwaad naar erger en het is de vraag of Batman en zijn team van helden de stad kunnen redden.Bekijk de trailer van Batman Unlimited: Mechs vs. Mutants.

Alleycats (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ian Bonhôte | Cast: Eleanor Tomlinson, John Hannah, Sonoya Mizuno, John Lynch

Als fietskoerier Chris een moord gezien denkt te hebben, is zijn eerste instinct om te vluchten. Maar uit pure nieuwsgierigheid gaat hij terug en al snel raakt hij verwikkeld in een wereld van corruptie, politieke macht en illegale fietsraces.Bekijk de trailer van Alleycats.

The Adventures of Beatle (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Donna Robinson | Cast: Ever Carradine, Michele Hicks, Jeffrey Dean Morgan, Ben Mendelsohn

Beatle is een eenling die niet volgens de regels van de samenleving wil leven. Op haar zakenkaartje staat dat ze moordenares is. Haar enige menselijke contact is een psychiater en de stripper met wie ze eens per week samen is. Maar dat verandert als ze blondine Athena Klendon ontmoet...Bekijk de trailer van The Adventures of Beatle.

NieuwsFilm

meest populair