Ben Affleck: "Robin Williams liet Matt en mijn dromen uitkomen"

Ben Affleck reageert op overlijden Robin Williams. "Hij liet Matt's en mijn dromen uitkomen."

Ben Affleck (Pearl Harbor, Argo) reageerde gisteren op het overlijden van Robin Williams (Dead Poets Society, Jumanji, Good Will Hunting). Hij postte het volgende bericht op zijn Facebook-pagina:

"Mijn hart is gebroken. Bedankt chief - voor je vriendschap voor wat je aan de wereld hebt gegeven. Robin had heel veel liefde in zich. Hij heeft zo veel gedaan voor zo veel mensen. Hij heeft Matt [Damon, red.] en mijn dromen werkelijkheid gemaakt. Wat ben je verschuldigd aan een man die dat doet? Alles. Rust in vrede. #RobinWilliams"

Affleck en Williams zijn samen te zien in de Oscar-winnende film Good Will Hunting. Ook voor Matt Damon (The Bourne Identity, The Departed , True Grit) was deze film een jump start voor een glansrijke carriere als acteur. Hieronder is de memorabele en instant klassieke "bank-scène" te zien. Fans van de film hebben deze bank inmiddels omgetoverd tot een waar herinneringsmonument voor hun overleden filmheld. Op de grond rondom de beroemde bank in Boston uit de film Good Will Hunting staan met krijt quotes geschreven ter nagedachtenis aan Robin Williams.

NieuwsFilm