3 prachtige topfilms op Netflix om nu te kijken

3 prachtige topfilms op Netflix om nu te kijken

Drie mooie drama films om even bij stil te staan.

Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

Lady Chatterly's Lover

Regie: Laure de Clermont-Tonnerre | Hoofdrollen: Jack O'Connell, Joely Richardson, Emma Corrin, Ella Hunt | Kijk nu



Lady Constance Chatterley komt van een gegoede en geprivilegieerde familie. Ze is getrouwd met Clifford, maar hun liefde blijkt inmiddels bedaard. Constance begint een passionele affaire met de jachtopziener Oliver Mellors. Deze vurige liefde doet haar dromen van een leven met hem samen en ze breekt met de huidige tradities.

Memoirs of a Geisha

Regie: Rob Marshall | Hoofdrollen: Li Gong, Togo Igawa, Mako | Kijk nu



Een verhaal van liefde en verraad tegen de achtergrond van de snel veranderende Japanse maatschappij in de 20ste eeuw. De 9-jaar oude Chiyo is de dochter van een arme visser en wordt van haar familie gescheiden en verkocht aan een geisha-huis in het Gion-district van Kyoto. Hier is ze het mikpunt van de grillen van hoofd-geisha Hatsumomo, maar zij weet zich te verzetten en groeit met hulp van Hatsumomo's concurrente Mameha uit tot de beroemdste geisha van Japan.

Ma Rainey's Black Bottom

Regie: George C. Wolfe | Hoofdrollen: Chadwick Boseman, Viola Davis, Jeremy Shamos | Kijk nu



In 'Ma Rainey's Black Bottom' gaan we naar het Chicago van 1927. Tijdens een opnamesessie lopen de spanningen hoog op tussen Ma Rainey, haar ambitieuze hoornist en het blanke management dat vastbesloten is de legendarische "Mother of the Blues" in zijn macht te houden.

NieuwsFilm