Er komt een nieuwe 'The Thomas Crown Affair'

Er komt een nieuwe 'The Thomas Crown Affair'

Michael B. Jordan staat op het punt om aan zijn volgende grote regieproject te beginnen, na zijn succesvolle regiedebuut 'Creed III'

Volgens bronnen van Deadline heeft Michael B. Jordan getekend om The Thomas Crown Affair te regisseren voor Amazon MGM Studios.

Naast regisseren zal Jordan ook in de film spelen als de rijke kunststelende playboy en de film produceren samen met Elizabeth Raposo, Patrick McCormick en Marc Toberoff.

Het script
Alan Trustman, de schrijver van de originele film uit 1968, is uitvoerend producent.

De eerste versie van het script werd geschreven door Wes Tooke en Justin Britt-Gibson en was gebaseerd op de originele film. Scenarist Drew Pearce heeft het stokje van hen overgenomen.

De perfecte miljoenenroof
Plotdetails van de nieuwe The Thomas Crown Affair worden nog geheim gehouden. Maar zal hoogstwaarschijnlijk in grote lijnen het verhaal van de originele film volgen.




"Een charmante bankdirecteur denkt dat hij de perfecte miljoenenoverval heeft gepleegd, komt oog in oog te staan met een verzekeringsinspecteur die alles doet om haar man te pakken te krijgen," aldus de synopsis van de originele film uit 1968.

Wie komt er naast Jordan te staan?
Volgens Deadline is de rol van Jordan's liefdesinteresse nog niet gecast en zal het vinden van een vrouwelijke hoofdrolspeelster nu de prioriteit zijn.

NieuwsFilm