Jenna Ortega heeft een droom: "dit is zo interessant voor mij"

Jenna Ortega heeft een droom: "dit is zo interessant voor mij"

De actrice was te gast bij Jimmy Fallon en uitte haar liefde voor filmmuziek.

Jenna Ortega gooide gisteren hoge ogen met haar verschijning in de nieuwe videoclip van Sabrina Carpenter. De actrice bewijst hiermee maar weer eens hét horror-icoon te zijn van het moment.

Volgende maand is ze te zien in de nieuwe film Beetlejuice Beetlejuice van Tim Burton. Maar wat blijkt, Ortega wil niet altijd blijven acteren. Sterker nog, ze heeft een grote filmdroom die daar niets mee te maken heeft.

Muziek
Ortega was afgelopen week te gast bij Jimmy Fallon en speelde daar een spel waarin ze een rangschikking moest geven van iconische filmscores. Toen onthulde ze: "Ik zou graag componist worden."

Ze ging verder: "Ik hou van filmmuziek, ik hou van alles wat met filmmuziek te maken heeft, en componeren is zo interessant voor mij." Ze onthulde ook dat ze vaak een synthesizer meeneemt naar filmsets.

Mensen kennen
"Ik heb het gevoel dat muziek de beste manier is om iemand te leren kennen," aldus Ortega. "Ik [wil vaak] muziek voor mensen draaien, of een gevoel krijgen voor wat ze leuk vinden. Dan kan ik een afspeellijst maken en ze een beetje beter leren kennen."



NieuwsFilm

meest populair