Jenna Ortega neemt werkelijk schokkende videoclip 'Taste' op met Sabrina Carpenter

Jenna Ortega neemt werkelijk schokkende videoclip 'Taste' op met Sabrina Carpenter

De actrice speelt vaak in horrorfilms maar ook deze muziekclip is behoorlijk bloederig.

Jenna Ortega is pas 21 jaar oud, maar mag nu al een 'horror-icoon' genoemd worden. De jonge actrice wist hoge ogen te gooien in diverse Scream-films, speelt de hoofdrol in de Netflix-serie Wednesday en zal binnenkort weer te zien zijn in Beetlejuice Beetlejuice. Nu is het weer raak.

Ortega is in een korte tijd een behoorlijk grote naam geworden in de entertainement-wereld. Ze heeft de rollen dan ook voor het oprapen, maar nu duikt ze op in de nieuwe clip genaamd Trash van de zangeres Sabrina Carpenter. Ook hier gaat het gewoon om een heuse 'slasher horror' film.

R-rated
Voordat de clip begint komt er een waarschuwing langs dat de videoclip niet gekeken moet worden door de jongste kijkers onder ons. Dit wordt vanaf het begin al heel snel duidelijk: Ortega en Carpenter spelen twee dames die verliefd zijn op dezelfde jongen (Rohan Campbell) en zijn bereid héél ver te gaan.

De video werd gemaakt door regisseur Dave Meyers, die al heeft samengewerkt met wereldberoemde artiesten zoals Shakira, Jennifer Lopez en Travis Scott om er maar een paar te noemen. In Trash verlegt hij wel behoorlijk de grenzen, want deze zit bomvol geweld en bloed.

Té ver?
Quentin Tarantino is er niks bij. De twee dames schieten elkaar neer, haken ledematen eraf die ze daarna gebruiken om elkaar te wurgen en steken elkaar in de fik. Dit is pas het begin, want de clip gaat nog veel verder dan dat.



Ondanks het feit dat een handjevol mensen vinden dat de clip té gewelddadig is, kunnen de meeste fans van Ortega en Carpenter er wel van genieten. De muziekclip wordt dan ook sterk ontvangen, al heeft het grootste deel van de kijkers het over 'dé kus' die op het einde plaatsvindt. Bekijk de clip hier.

NieuwsFilm

meest populair