Emotionele post van Madonna: "Ik was echt bijna dood"

Emotionele post van Madonna: "Ik was echt bijna dood"

Madonna deelt op Instagram een emotioneel bericht over haar herstel na een levensbedreigende ziekte.

Madonna trekt kijkers met een emotioneel bericht op haar Instagram - en dat is vreemd. De superster wil normaal overkomen als een stoere, sexy tante.

De nu 65-jarige ster schreef: "Happy 4th of July! Een jaar geleden kwam ik net thuis van het ziekenhuis nadat ik een levensbedreigende ziekte overleefde. Ik kon amper op mijn benen staan in de achtertuin met een sterretje in mijn hand. Ik herstelde wonderbaarlijk en had een geweldig jaar. Het leven is goed!"

Nog niet bejaard
Op de foto's is ze omringd door jonge mensen, waardoor ze zelf maar 30 jaar oud lijkt. Ze is gekleed in een leuk rood setje met haar geliefde cowboylaarzen en lang blond haar. Bejaard en afgeschreven is de dame nog zeker niet.

De reacties bij haar bericht zijn niet mis. Iemand vertelde dat de 65-jarige leeft alsof ze nog 25 jaar is. Een ander vroeg of Madonna en de Kardashians dezelfde plastische chirurg hebben. Een ander schreef dat het een verschrikkelijk angstige periode was.

Spraakmakend mens
Madonna moest destijds haar tournee onderbreken. De ster heeft al eerder spraakmakend werk afgeleverd. De documentaire Strike a Pose gaat in op de Blond Ambition Tour uit de jaren 90.



NieuwsFilm

meest populair