Zac Efron zou een "verbouwd gezicht" hebben: "Ze zijn gewoon heel, heel groot geworden"

Zac Efron zou een "verbouwd gezicht" hebben: "Ze zijn gewoon heel, heel groot geworden"

Zac Efron onthult dat zijn nieuwe look komt door een ongeluk en niet door plastische chirurgie.

Nu Zac Efron te zien is in de nieuwe Netflix-film A Family Affair vragen sommige kijkers zich af wat er met zijn gezicht gebeurd is. Heeft hij plastische chirurgie gehad?

Op social media staan zat reacties naar aanleiding van zijn nieuwe look. Mensen raken afgeleid en vinden het zonde dat zijn gezicht verbouwd lijkt. Ook lijkt hij ouder en denken sommigen dat hij aan de filler is.

Een wassen beeld
In de onderstaande YouTube-video van Netflix zijn de reacties zelf nog vinniger. Iemand schreef dat Zac Efron eruitziet als een wassen beeld van David Hasselhoff. Een andere reactie zei dat Zac afleidt omdat hij eruitziet als een Ken-pop.

Zac Efron legde zelf in een interview met Men's Health uit dat hij in 2013 een ongeluk gehad heeft. Hij zei hier in dit artikel dat hij in huis uitgleed en met zijn kin een granieten fontein raakte. Hij zei over de verandering aan zijn kaaklijn: "De kauwspieren groeiden. Ze zijn gewoon heel, heel groot geworden."

Geen zin in roddels
Zac probeert social media te mijden en hoort de roddels via zijn moeder. Hij vertelde: "Als ik de mening van anderen afwoog op de manier waarop zij dat doen, zou ik dit werk niet kunnen doen."



NieuwsFilm

meest populair