A Family Affair

4,8 details

  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Een jonge vrouw is werkzaam voor een filmster. Wanneer deze filmster zijn oog heeft laten vallen op haar moeder wordt haar leven enorm gecompliceerd. De gevolgen van deze verrassende romance confronteert hen met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

Regie
Richard LaGravenese
Cast
Joey King, Zac Efron, Nicole Kidman, Kathy Bates, Liza Koshy, Sherry Cola, Agnes Mayasari, Wes Jetton, Ian Gregg, Gissette Valentin, Olivia Macklin, Bailey MB, Seoum Tylor Aun, Melissa Kennemore, Jonathan Auguste, Kannon, Cora Maple Lindell, Zele Avradopoulos.
Release
28.06.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Richard LaGravenese | Scenario: Carrie Solomon | Cast: Joey King (Zara), Zac Efron (Chris), Nicole Kidman (Brooke), Kathy Bates (Leila), Liza Koshy (Eugenie), e.a. | Speelduur: 111 minuten | Jaar: 2024

[i]De twintiger Zara Ford is persoonlijk assistent van filmster Chris Cole en in die hoedanigheid ook medeverantwoordelijk voor diens liefdesleven. Als Chris zijn zoveelste vriendin afdankt, zorgt Zara voor de diamanten oorbellen die de verwaande actieheld als afscheidscadeau meegeeft. Het is een kleine prijs om zich niet te hoeven binden. Als Chris op een dag smoorverliefd wordt op iemand met wie hij wel de rest van zijn leven door wil brengen, worden de zaken gecompliceerd. De vrouw in kwestie is namelijk Zara's moeder.

Moeder Brooke valt als een blok voor Chris, al lijkt dit niet op veel meer gebaseerd dan dat hij eruitziet als Sportschool Ken - want het is Zac Efron - en natuurlijk al zijn charmes in de strijd gooit. Hij leest zelfs een boek om haar voor zich te winnen; wie maakt dat tegenwoordig nog mee? Zara denkt echter te weten hoe Chris werkelijk in elkaar steekt (de man draagt vesten gemaakt van de haren van een bedreigde diersoort) en is fel tegenstander van de relatie. Allerhande botsingen, verzoeningen, misverstanden en opheldering volgen natuurlijk.

alle artikelen (3)

A Family Affair Nieuwsberichten