Kim Feenstra heeft nog amper iets aan en is omringd door spiegels

Kim Feenstra heeft nog amper iets aan en is omringd door spiegels

De Nederlandse celeb is het gezicht van een bekend modemerk, voor de avonturen in de avonduren.

Het acterende Nederlandse fotomodel Kim Feenstra verraste dit jaar door als zeemeermin op te duiken in een van de vele Sinterklaasfilms. Toch lijkt het er een beetje op dat haar focus voorlopig niet bij acteren ligt, maar bij het aanprijzen van de nodige modemerken.

Even geleden werd al duidelijk dat de in Groningen geboren blondine in zee ging met het merk Christine le Duc. Nu zijn er flink wat foto's van haar verschenen in de bekende setjes van het merk.

Celebrate your reflections
Het merk geeft de campagne met Kim ook een slogan: "Celebrate your reflections" en daar geeft Kim uiteraard prima invulling aan. De FHM heeft een hele reeks van de foto's bemachtigd en deze zijn op de FHM-site te zien.

We zien de actrice uit onder andere Mannenharten en Verliefd op Ibiza omringd door spiegels waardoor we haar op één foto meerdere malen zien. En mocht het je niet gelijk opvallen: de spiegels staan voor zelfreflectie, zelfliefde en zelfacceptatie.

Spiegels en Kim
De foto's werden genomen door fotograaf Jasper Suyk, die afgelopen week in het nieuws kwam door zijn fotoboek Dear Future Me, waarin Katja Schuurman (hier en hier), Geraldine Kemper (hier) en Jennifer Hoffman (hier) zich letterlijk en figuurlijk op hun krachtigst, zachtst en vrijst hebben laten fotograferen.


De foto's van de 38-jarige Kim Feenstra zien? Check deze dan op FHM en op de website van Christine le Duc.


NieuwsFilm

meest populair