'Songbirds and Snakes' brengt Rachel Zegler en Josh  Andrés Rivera dichter bij elkaar

'Songbirds and Snakes' brengt Rachel Zegler en Josh Andrés Rivera dichter bij elkaar

Rachel Zegler en Josh Andrés Rivera zijn al twee jaar samen nadat ze elkaar hebben ontmoet op de filmset van 'West Side Story' en werkten samen aan 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'.

Sommige relatiebreuken worden veroorzaakt door de filmindustrie en sommige relaties doen het er juist goed op. Vorige maand vierden Rachel Zegler en Josh Andrés Rivera dat zij al twee jaar samen zijn.

Ze leerden elkaar kennen op de filmset van de musical West Side Story. De versie van Steven Spielberg uit 2021 deed bij hen de vonk overslaan. En toevallig werden beiden gecast voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Twijfels over afstand
Eigenlijk wilde Rachel haar rol niet accepteren. Ze is dol op de eerste Hunger Games-films, maar wilde niet zes maanden zonder haar familie en vriend in het buitenland verblijven. De opnamen vonden namelijk in Londen en Berlijn plaats. Gelukkig werd Josh gecast, voordat ze definitief afzei. De producers en casting wisten overigens niet dat ze een stel zijn.

De 22-jarige actrice vertelde hier aan People bij de Hollywood-première van hun nieuwe film: "Ik denk dat elke jonge ster kan vertellen dat het fijn is een bekend gezicht op de filmset te treffen. En als vriendin, maatje en collega is het geweldig de carrière van Josh mee te kunnen maken."

Elkaar als steun
De 28-jarige acteur zei zelf op zijn beurt: "We hadden veel steun aan elkaar. Het was fijn haar bij me te hebben zo ver van huis. We filmden in een ander land en konden samen het land verkennen. Ik prijs me gelukkig."



Ook vertelde Josh dat ze het heerlijk vonden na een lange werkdag na te praten. Dat maakte de emotionele of fysiek zware werkdagen iets minder erg. Meer staat in de bovenstaande YouTube-video van The Kelly Clarkson Show.

NieuwsFilm

meest populair