Sylvie Meis, Emma Deckers en Moïse Trustfull: met deze foto's overvallen de Nederlandse dames ons compleet

Sylvie Meis, Emma Deckers en Moïse Trustfull: met deze foto's overvallen de Nederlandse dames ons compleet

Drie keer raak in het celebrity-nieuws van FilmTotaal met opvallende Nederlandse actrices.

Vorige week plaatsten we in het celebrity-nieuws weer een aantal opvallende foto's van bekende actrices. Aangezien deze bijzonder goed worden bekeken hieronder een recap met de drie meest opvallende berichten van vorige week.

Deze week waren Sylvie Meis, Emma Deckers en Moïse Trustfull behoorlijk in trek. Hieronder tref je links naar die berichten.

Sylvie Meis pronkt met voorgevel van heb ik jou daar
Op Instagram deelde Sylvie Meis een foto in een wel heel opvallend jurkje. Ze was aanwezig bij de lancering van een nieuw merkje. Interessanter is dus het blauwe jurkje met misschien wel het opvallendste bovengedeelte van het jaar.

>> Bekijk hier het artikel van Sylvie Meis

Emma Deckers lijkt spontaan uit haar truitje te knappen
Op Instagram zien we Emma Deckers nu met een foto waarop ze een flinke glimlach laat zien. Naast haar grote gouden oorbellen en prachtige krullen zien we ook dat van de vijf knoopjes de laatste op knappen staat. Ze vindt zichzelf een "Blij ei".

>> Het artikel met Emma Deckers vind je hier

Moïse Trustfull trekt nagenoeg alles uit voor het goede doel
Moïse Trustfull plaatste foto's die ze door Hunkemoller heeft laten maken voor de Breast Cancer Awareness-campagne. "Zo zo zo trots dat ik dit jaar weer onderdeel ben van de Breast Cancer Awareness campagne van Hunkemoller bijna iedereen kent tegenwoordig wel iemand in hun omgeving met borstkanker. Ik krijg kippenvel als ik dit typ, want hoe heftig is dat eigenlijk.. mijn oma overleed na lang ziek zijn toen in 9 was," schrijft Moïse op Instagram.

>> Moïse Trustfull zien? Hier vind je het artikel

NieuwsFilm

meest populair