Emma Deckers bezorgde je met deze foto zowat een zonnesteek

Emma Deckers bezorgde je met deze foto zowat een zonnesteek

De zomer is bijna echt voorbij: zo zat Emma Deckers er bijna een jaar geleden bij in Marbella.

Helaas is de zomervakantie voor bijna iedereen weer voorbij. In delen van het land zijn scholen nog vrij, maar vanaf volgende week begint het normale leven weer. Vandaag werpen we een blik op een prima oude Insta-foto van Emma Deckers.

De dochter van voormalig model Daphne Deckers en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek werkt flink aan haar BN'er-carrière. Recent plaatste ze nog een bericht dat ze een nieuwe film heeft opgenomen.

Films en series
Via Insta liet ze weten dat ze werkt aan de film Scotoe van regisseurs Jamel Aattache (Tatta's), Mohammed Chaara en Sinan Eroglu. Andere namen in de film zijn Sinan Eroglu en Mohammed Chaara. De komedie moet begin 2024 in de bioscoop verschijnen.

Andere rollen in de film zijn voor Emma's moeder Daphne en namen als Jaimie Vaes, Rose Bertram, Eljero Elia, Vonneke Bonneke, André Dongelmans en Saïd Boumazoughe.

Zomer
Bijna een jaar geleden wist Emma behoorlijk indruk te maken op Instagram. Bij een behoorlijk zomerse foto schreef ze: "Val ik bijna van de bank af? Misschien. Maar wel een leuke foto."


De foto van de nu 25 jarige Emma Deckers zien? Bekijk deze dan nu hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair