Oververhitte Emma Deckers met inkijk kan het even niet aan: "iets te warm"

Oververhitte Emma Deckers met inkijk kan het even niet aan: "iets te warm"

Nieuwe Insta-foto laat een behoorlijk opgewarmde Emma zien.

Als actrice moet Emma Deckers zeker nog naam maken, als ze dat zelf ook wil. Haar huidige IMDb-profiel toont namelijk nog niet enorm veel grote titels. Tot die tijd doet ze het vooral met kiekjes op Instagram.

De in 1998 geboren brunette als dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek doet het de afgelopen tijd steeds beter op de social. Ze heeft ondertussen 44,3 duizend volgens verdiend en haar nieuwste kiekje staat op ruim 2200 likes.

Films en series
Op de IMDb staan vijf titels onder haar naam. In 2019 dook ze op in GTST Stories als het personage Ramona en ze had een rol in de korte film Whose Life Is It Anyway?. Het jaar daarna speelde ze in de films Natural Disasters en Alles is zoals het zou moeten zijn.

Nog dit jaar was ze op televisie te zien in The Passion, als een van de discipelen. Sinan Eroglu, Buddy Vedder, Marlijn Weerdenburg en Dragan Bakema speelden andere discipelen.

Iets te warm
Op Instagram zien we Emma nu voorovergebogen voor de camera. Ze is naar binnen gevlogen vanwege de hitte. "Had het iets te warm buiten dus toch maar even naar binnen gegaan ??," schrijft ze op Instagram.


De foto van de oververhitte 24 jarige Emma Deckers zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair