Emma Deckers lijkt spontaan uit haar truitje te knappen

Emma Deckers lijkt spontaan uit haar truitje te knappen

De gekrulde brunette vindt zichzelf een 'blij ei' met net aan nog een knoopje open.

De Nederlandse semi-celeb Emma Deckers zien we op FilmTotaal regelmatig voorbij komen met opvallende, vaak zomerse foto's. De dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek lijkt ook de looks van haar moeder mee te hebben gekregen. Of ze kan tennissen is niet duidelijk.

Ze trachtte wel een carrière als actrice op te bouwen en op Instagram weet ze met allerlei spannende kiekjes de nodige volgers te verzamelen. De teller staat ondertussen op 44,1K en ze heeft al 841 berichten geplaatst.

Actrice
Als actrice gaat de in 1998 geboren brunette met stapjes vooruit. Ze debuteerde in de online serie GTST Stories en haar laatste optreden had ze dit jaar in The Passion. Recent startte ze met de opnames voor een film.

Ze speelt namelijk een rol in de komedie Scotoe van regisseurs Jamel Aattache, Mohammed Chaara en Sinan Eroglu. De komedie gaat over twee streetwise rechercheurs Sino en Mo, die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen. Moeder Daphne heeft ook een rol. Scotoe moet in februari op het witte doek te zien zijn.

Blij ei
Op Instagram zien we Emma nu met een foto waarop ze een flinke glimlach laat zien. Naast haar grote gouden oorbellen en prachtige krullen zien we ook dat van de vijf knoopjes de laatste op knappen staat. Ze vindt zichzelf een "Blij ei".


De foto van het 25-jarige blije ei Emma Deckers zien? Bekijk deze dan nu hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair